THE LOVELY SARAH JESSICA PARKER.

Allmänt

Dagens tänkvärda.

Moooorning girls!

Det blev en ny start på vår dag idag…. jag vaknade till ljudet av att Johanna var inne i sin walk-in-closet och klädde på sig!  innan jag ens varit inne på hennes rum och väckt henne. Om det fortsätter så här så var det att hon fick ta över mitt klädskåp det bästa jag gjort! och sååå kul för henne att få ett eget rum att fixa till sig i. Sen kan jag väl kanske känna att jag vill matcha kläderna liiite annorlunda ibland då hon klär sig själv  men det  blundar för. Viktigt att hon får fixa sig själv på sitt sätt och få komplimanger för det! det skapar hennes personliga stil.

Och på tal om stil så vet ni ju att jag tokälskar Sarah Jessica Parker och igår hittade jag en cool speed-intervju med 73 snabba frågor som VOGUE gjort med henne, i hennes privata hem. Om du gillar henne så måste du  bara se den! Klicka HÄR och e.n.j.o.y. ! 🙂

Bild från Vogue intervjun. Hon är så enkelt och så snyggt klädd. Åhhhh tänk om Sex and the city skulle komma tillbaka…vilken lycka det vore!

Oj, nu är mitt ägg klart här så dags för frukost.

Önskar dig en underbar tisdag fylld av solsken & människor som gör dig glad! 🙂

LoVe!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 5 Comments

5 responses to “THE LOVELY SARAH JESSICA PARKER.”

 1. Lena says:

  Åh, så kul för J att ha sitt eget klädskåp!! Önskar JAG hade en walkincloset, wow……
  Hoppas du får en fin dag 🙂
  Många hälsningar Lena
  (länken till intervjun från Vouge funkar inte, kanske min dator som bråkar, jag testar igen)

  • gizmolina says:

   Jag önskar också att jag hade en walk in…! 😉 Och ang. länken: min dator ville inte ha kontakt med internet på en stund så jag kunde inte länka lika snabbt som jag bloggade men – nu är allt igång igen och länken fungerar ! så: enjoy!!!

   Önskar dig den bästa tisdagen fylld av solsken! Kram!

 2. Camilla says:

  Hei hei, såg det intervjuet i går 😉 🙂 Elsker henne jeg også. Såå kul stil. Må finne frem mitt gamle halsbånd i lignende stil og gå med det til grå collegegenser. Enkelt og snyggt:) God kveld søte du, klem

  • gizmolina says:

   Jag tänkte exakt samma sak då jag såg halsbandet! för jag har också ett liknande i någon låda någonstans… 🙂 Det är alltid härligt att bli inspirerad av SJP!

   Önskar dig en festlig lill-lördag fylld av lyckliga stunder! Klem!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *