BE KIND!

Allmänt

Kindness-Quotes-11

Dagens tänkvärda.

Happy torsdag sweeties! 

Eller är det torsdag idag? Eller onsdag? Nej, hjälp – det är t.o.r.s.d.a.g….!  Oh my, nu går dagarna fort alltså. Och vi girls sover och sover…zzz..idag vaknade jag av en sms runt kl.10 trots att jag ställt klockan på 07.30.  Hmm… har vänt lite på dygnet märker jag. 😉

Hur som helst – nu har vi precis mumsat i oss pannekaker här och är på väg ut på en liten tur för att göra ärenden. Det är ju salg all over Oslo eftersom butikerna förbereder höstvarornas ankomst och jag brukar i.n.t.e. vara speciellt intresserad av salg men, när det är -70% hos Polarn O. Pyret måste jag bara ta en tur. Alltså deras barnkläder…bästa kvaliteten e.v.e.r.!

IMG_3468

En favorit bild från förra sommaren… Mormor & hjärtat i stadsparken uppe i Luleå och här är J klädd i super fin outfit från Polarn O. Pyret. (tror föresten vi kör på den idag! ) . Tänk – snart kan Johanna möta sin mormor (och morfar) hur ofta som helst!  Det blir magiskt! och otroligt fint för Johanna att få umgås med en annan generation än min egen. Det berikar livet ! 

Bäst vi kommer oss iväg ut nu.

Önskar dig en dag fylld av feelgood & härlig energi! 🙂

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 5 Comments

5 responses to “BE KIND!”

 1. Studentmamman Charlotte says:

  Men visst är det fint när barnen har flera generationer i sina liv? Älskar att mina barn har både mormor/morfar, farmor/farfar och gammelmormor på nära håll och att de är så engagerade i barnen- givande både för alla parter! 🙂

  • gizmolina says:

   Åh vilken enorm skatt att ha alla de i livet fortsatt! Ni är lyckligt lottade!!! 🙂 Vi har bara mormor & morfar kvar i livet så därför känns det xtra fint att få bo nära… !

   Önskar dig den allra bästa dagen Charlotte! Kram!

 2. Titti says:

  Här är en till som vänt på dygnet…..!
  Fin bild på Johanna o Mormor.
  Kram Titti i Umeå

  • gizmolina says:

   Åh är du tillbaka i Thailand? 🙂 Och tusen tack för fin komplimang ang. bilden. Det är den finaste bilden jag har av dem från förra sommaren!

   Önskar dig en magisk dag fylld av solsken Titti! Kram!

 3. Nina says:

  Vilken lycka, jag vet själv hur viktiga min mormor och morfar var för mej. Speciellt min mormor som jag fick ha längre, men till hösten är det 2 år sen hon dog, saknar henne varje dag och tänker på henne jämt =)

  Så det är jätte bra att Johanna kommer kunna träffa sin mormor och morfar när hon vill. Så ska det vara hihi =)

  Ha en super härlig dag! Kram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *