BEACH -14 IS COMING UP.

Dagens tänkvärda.

Godmorgon sköna bönor!

Idag levererade jag en sporty spice på skolan. De har idrottsdag och hon gick all in så igår kväll var vi på värsta söka-sportkläder-i-butiker rundan och så s.v.å.r.t. det var att hitta!?! Bäst urval hade faktiskt H&M så där shoppade vi loss och hjärtat blev helnöjd.  Och vips så åkte en snygg hatt + bikini ner i påsen också men alltså att prova bikini efter en MAX middag var kanske inte gårdagens bästa idé. Alltså som vi skrattade! och Johannas kommentarer får mig att komma in på vad som står i min kalender idag:

Morgonträning. Jo, nu är det dags!  Jag var ju grymt duktig  höstas och körde pw´s  i slottsparken men sen vet jag inte riktigt vad som hände? men jag kom i alla fall av mig, tyvärr. Men nu blickar jag framåt! och i morgon kör jag igång.  Och så passar det ju fint att JIG, helt spontant, en dag plötsligt kom hem med dessa till mig:

Så nu kan jag inte ursäkta mig med att jag inte har bra skor

En som verkligen peppar oss till att komma igång med träning instagram är Paolo Roberto. Jag har nämnt det förr men till er som missat så är ett tips att följa honom där, han heter 1paolo2.  När jag vaknar, super trött, runt kl.07, och tittar in på insta så har han alltid lagt upp en bild från sitt träningspass runt kl.06 typ… och han har helt klart en poäng i att man väljer vad man lägger sin tid på… Så ja, i morgon kör jag som sagt igång! Nej, nu måste jag jobba på här för jag har en tid att passa på förmiddagen och eftersom jag inte kom mig ut på träning på morgon så har jag bestämt mig för att låta bilen stå och ta en pw dit istället.  Alla dessa promenader är bra träning de också!

Önskar dig en inspirerande dag och tänk på att gå din egen väg för det är ditt liv du lever, ingen annans! 😉

LoVe!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 4 Comments

4 responses to “BEACH -14 IS COMING UP.”

 1. Cecilia says:

  Takk för tipset,bestämde mig genast för att följa honom på Insta.För övrigt så är det härligt att läsa kloka och uppmuntrande ord från dig 🙂
  Ha en härlig dag!!
  Kram/Cecilia

  • gizmolina says:

   Åh vilken fantastisk feedback att få! Tusen tack Cecilia! 🙂 Nu gjorde du min dag här! Och ja, Paolo är verkligen värd att följa. Han kör sitt eget race och det inspirerar!

   Önskar dig en magisk dag fylld av lyckliga stunder! Kram!

 2. susan says:

  Det er så deilig å trene når man har først kommet i gang, jeg elsker å løpe. Hvis du vil ha motivasjon kan du lese på bloggen min under etiketten trening, der finner du masse motivasjon og inspirasjon. Når jeg begynte å løpe så klarte jeg barer 100 meter men nå klarer jeg en hel mil!

 3. C says:

  Vilket klokt citat, tack för dina tänkvärda peppande & inspirerande ord! Och som alltid en härlig blogg:)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *