BEACH 2017 PEPP!

Allmänt

Helena-Christensen-by-An-Le-for-Vogue-Portugal-September-2016-Cover-760x981

2 sek efter att jag tryckt i mig ett originalmål från MAX så började jag googla pics till bloggen och snubblade plötsligt över dessa magiska bilder av en av mina stilförebilder: Helena Christensen. Alltså på riktigt, HUR snygg är hon inte?!?  Och otroligt coolt att hon i en ålder av 47 (hon fyller 48 i december) pryder Vogue´s cover i Portugal n.a.k.e.n. nästa månad.  Jag tar av mig hatten…! och det här var precis den PEPP jag behövde för att komma igång med beach 2017. På måndag är det ingen återvändo… jag kommer att hata det för att träna är inte helt min grej (jag försöker i perioder men det slutar alltid i katastrof…) så – det enda jag lyft den senaste tiden är champagneglas & bestick… (mums, mums) – men jag ska verkligen  kämpa!

1470948176739

helena-christensen-vogue-magazine-september-2016-2

Nu pågår playdate här och jag ska se hur många flugor som fastnat i saften (gick för tipset med stark saft + diskmedel eftersom jag inte har ättika hemma) innan jag sätter igång att pynta upp inför helgens firande av Johanna 10-år.  Whop, whop…!

Kategori: Allmänt | 6 Comments

6 responses to “BEACH 2017 PEPP!”

 1. Lillyk says:

  Fina du, DU är minst lika snygg som henne. Och förresten, hon är ju retuscherad så hon ser inte ut så där i verkligheten. Trevlig helg och tack för allt du delar med dig! KRAM

  • gizmolina says:

   Men åhhhh så snäll du är!:) Tusen miljoner TACK för otroligt fin komplimang! Och ja, visst är hon retuscherad men hon peppar mig oavsett till att ta tag i mig själv. Jag har säkert gått upp 15-20 kg efter flytten till Luleå så har lite att gå på… 😉

   Önskar dig en magisk weekend fylld av happiness och tusen tack för härlig bloggfeedback Lillyk! Kram!

 2. Christina says:

  Du är tusen gånger snyggare, hon är ju så retuscherad så hon ser oäkta ut. Det ända som är snyggt är hennes hår på bild 1, men det är säkert en peruk:)
  Njut helgen med kalas!
  Kram

 3. Pia says:

  Kör hårt ! har själv gjort en omstart/nystart för drygt en vecka sedan. Har börjat simma och så vattenjympar jag när det inte är några i bassängen, går på ett spa som är mkt nära där jag bor. Men tänk på att det är maten som gör mest och att alkohol måste förbrännas först innan kroppen tar hand om maten. Dagens tips !!

 4. Här är en till som inte gillar träning.
  Aldrig varit “min grej”… har försökt….
  Fast jag cyklar i princip dagligen
  Har t.o.m köpt en cykel i Thailand dock bara kommit iväg 1 gång några hundra meter!!
  Där blir det alltid saleng, trehjulig motorcykel. Maken kör, jag åker med.
  Tevlig helg önskar Titti

 5. Line says:

  Bittelite tips fra meg, du som liker slike motivasjonsbøker kanskje du kan finne noen slike podcast og ha i ørene når du ute å går. Jeg liker romaner og hører bare på lydbøker når jeg ute å går. Er det spennende blir det lange turer. Fungerer for meg.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *