BEACH BARS GOES SURF RENTAL.

I lågsäsong är de flesta beachbarer surfuthyrning och det kryllar av surfare på beacherna.

Helloooooo sweeties!

F.ö.r.l.å.t. min frånvaro !  Jag upptäckte precis att det gått många dagar sedan sist och så ska det ju absolut inte vara. Har hamnat i värsta semestermodusen och dagarna flyter ihop och jag påbörjar blogginlägg nästan varje morgon men så kommer plötsligt vår taxi och vips är vi på stranden och sen ut på middag och när vi kommer hem så somnar jag….zzz…

Men nu är det skärpning och jag kommer att blogga minst 2 gånger om dagen resten av semestern. Promise ! 🙂

Nu ska vi iväg och fixa lite ärenden + luncha och sen blir det en em vid poolen här hemma. Inte många dagar kvar nu innan vi lyfter mot Oslo så det gäller verkligen att n.j.u.t.a. !

Önskar dig en underbar dag !!! 🙂

LoVe!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 3 Comments

3 responses to “BEACH BARS GOES SURF RENTAL.”

 1. Anne O says:

  Skønne billeder – elsker Thailand 😉 Den er så fin din halskæde – er den fra Thailand? Fortsat dejlig dag.

  • gizmolina says:

   Tusen tack ! 🙂 Jag älskar också Thailand ! Tänker du på snäckhalsbanden? de har jag shoppat av en lokal thai mann nere på en beach för många år sedan. Han satt där och gjorde de… Mitt halsband med sjöstjärna på har jag fått i gave av JIG. Happy weekend !!! Kram!

 2. Anne O says:

  Tak! Jeg har været på udkig efter sådan en halskæde længe (snäckhalsbanden) de passer så fantastisk til sommerlooket. God weekend. Klem Anne

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *