“BEATS & BRUNCH”…!

Happy weekend mina fina vänner! 

Jag har precis ätit smörstekt toast med färska räkor. Nej men alltså det är ju bara så otroligt super gott! och perfekt med en extra god frukost på helgen. Och i fredags var det Talang final men jag lyckades somna så missade vem som vann men då jag vakande igår så såg jag att det var trollerikillen. Helt rätt tycker jag för jag är över snittet SÅ inte lättlurad när det kommer till trollerikonst, jag genomskådar snabbt det mesta och blir ytterst sällan imponerad men då jag såg den här killen på Nyhetsmorgon för en stund sedan då han körde ett trick med en instagrambild för en av programledarna så förstod jag plötsligt ingenting?! Och då insåg jag att han är en vinnare !  Såg du finalen? Tycker du att det var rätt vinnare ? Och igår lördag och då somnade jag framför TV´n igen för jag var inte speciellt imponerad över Let´s Dance premiären. Vi saknade ett par  proffs dansare på golvet och kände inte att årets deltagare är så där jätte spännande. Vad tyckte du?

När jag har mina Oslo helger så är det så mycket mer som lockar utanför dörren men – det blev en hemma helg på mig för vi har ett kaos rum här hemma som jag verkligen behövde ta tag i. Det är bara ett så fruktansvärt super trist projekt och det är så fullt där inne att det känns helt omöjligt att få någon som helst ordning i kaoset men så kände jag med ett av våra rum i Luleå för en tid sedan och nu – då det är tömt och rensat och ordning i det kaoset – så är ju känslan bara så obeskrivligt super skön !!! Så –  lika bra att jag  fortsätter nu på morgonen så att jag får gjort mest möjligt när det är ljust ute.  Och nu tänker du kanske:  men alltså hur stökigt kan man ha i ett rum? Well, tänk Pernilla Wahlgrens kaos rum som hon hade i gröna huset. Exakt så. Ha, ha.

Så – den här helgen är en klar kontrast till min Oslo weekend för ett par veckor sedan då jag var ute på vift varje dag. Då testade jag bl.a. det nya söndags konceptet som Theatercafeen kör: “Beats & Brunch”!  Rekommenderas om du inte har några andra planer idag. De kör 4 söndagar och nästa är den sista. 🙂

 

Jag gick all in med lila och ett par paljettbyxor sprider härligt glitter alla dagar i veckan!

Matchade med min fluffiga pälsjacka, sneakers är ett must då jag ska gå en längre promenad till the final destination, också min Gucci väska som alltid hänger med. 

Min nya favorit frukost / lunch / brunch : avokado toast + pommes. Loooove it! 

Vackra miljöer like this makes me happy! 

 

Önskar dig en super skön söndag fylld av härlig feelgood !

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

35
Kategori: Allmänt | 1 Comment

One response to ““BEATS & BRUNCH”…!”

  1. Anne says:

    Det här är den roligaste blogg jag vet, sluta för guds skull inte blogga

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *