BEAUTIFUL SUNSET.

Allmänt Thailand 2014

10686781_10152513773160796_4829088113589715335_n

Kata beach runt kl. 14.30. Mitt älskade hjärta med sin favorit is = Magnum Almondo och jag i mina nya extensions från Rapunzel of Sweden. Kom på att jag inte bloggat min tur till Göteborg då jag besökte deras fina salong så ska ta och göra det en dag väldigt snart. 

Godkväll mina kära bloggvänner!

Ja, jag vet, jag borde sova nu (det är way to late här i Phuket…) men jag har sovit, i flera timmar, men så vaknade jag av att hjärtat (som i natt sover mellan oss i stora sängen) sov så oroligt och på den vägen är det… Men jag ska alldelens strax återvända till drömlandet….zzz… Ville bara titta in till er först och önska dig en riktigt mysig lördagkväll!

Vi har njutit dagen på Re Ká Ta beach club och det är bara SÅ härligt att vara där. Älskar att ligga och blicka ut över havet och att få känna sand mellan tårna och nu, då det inte finns solstolar på beachen så är denna beach club ett perfekt alternativ.  Mamma & Hans var också där sammen med oss (för första gången) och vi stannade så länge att vi avslutade dagen med middag på en av de enkla thairestaurangerna på stranden innan vi åkte hem. Så ja, detta var en härlig dag och den där galna regnskuren som kom precis innan vi skulle gå iväg och äta har vi redan glömt. 😉

10514633_10152515223350796_4854140339419070633_n

Det var så vansinnigt vackert då vi var på väg till middagen…  (nope, inget filter på bilden!) Och en av de där båtarna som ligger och guppar där ute hade jag gärna fått i julklapp. Tack så mycket! 😉 

Bäst jag går och lägger mig nu…zzz…så jag önskar dig en riktigt härlig fortsättning på kvällen och en god natt sömn när den tiden kommer. Tänk på att stoppa upp i julstressen och njuta allt det vackra omkring dig… det finns så mycket att vara tacksam för…!

Varma kramar från Phuket!

Miss.G.

Kategori: Allmänt, Thailand 2014 | 2 Comments

2 responses to “BEAUTIFUL SUNSET.”

 1. monica says:

  Hej!
  Jag har foljt din blog I flera [r och ar jatteglad f;r den. Den inspirerar och ger en positive bild av livet! Keep on the good work!
  Nu ar jag och min familj I Phuket (BangTao) och jag ar I behov av shopping, bra shopping, inte vanlig turist shopping. Vill ha bra magasin, elle typ att lasa, inredningsdetaljer, och chica boutiquer, om det finns. Har du nagra tips? Och tips pa bra restauranger, garna skaldjur. Finns Sala Thai kvar I Kata/karon?
  Alla tips mottages varmt, jag gillar samma sak som du ungefar.

  Och vad gor man dessa regniga dagar? Om man har barn pa 11 och 7? tjej och kille.

  Basta halsningar och stort tack for din blog!
  Monica

 2. Ewelina says:

  Ååå det ser verkligen helt magiskt ut. Vilken lycka att få njuta av sol, bad och familj utan massa måsten=)
  Om man vill åka dit, har du tips på bra hotell som ligger när denna strand?=) Funderar på att åka till sunwing resort då jag har två barn. Är det en nära trip hit också då?=) Njut av semestern och god jul! Kram Ewelina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *