BELIVE IN MAGIC.

Allmänt

Dagens tänkvärda.

Tjingeling darlings !

Vi körde en soft start i dag för lilla J var lite sliten igår em / kväll.  Det är många intryck på AKS och nya rutiner så inte konstigt att hon blir trött.  Jag blir också trött ! för det är mycket nytt för mig också 😉  Och det  känns dessutom viktigt att hon får några softa dagar nu innan skolstarten på måndag så att hon är fylld av energi då .

Nu har jag precis landat med mac´en i knä och lite lunch vid min sida ute på terrassen efter hårstyling hos bästa Camilla.  Ska strax köra iväg till posten och hämta nya varor från Custommade (wiiieee !!!!)  och sen till butiken.  Har öppet kl. 13.00 – 15.30 idag  och i morgon (fredag) kl. 12.00 – 15.00.   Lördag kl. 12.00 – 16.00.  (fr.o.m. nästa vecka blir det mer fasta öppet-tider varje dag).

En av höstens trendigaste blåfärger. Blusen hittar du i min butik och den är FAB till både fest & vardag. 

Till sist en sak som inte har något som helst med något som helst att göra egentligen men som jag bara måste checka om någon annan tänkt på…. En kort stund efter att Fredrik Reinfeldt skilde sig så skilde sig även Maria Wetterstrand men det har aldrig spekulerats i att det är något mellan dem.  Det är just det, att ingen skrivit något om det (kvällspressen älskar ju att koppla ihop folk som skiljer sig samtidigt), som gör att jag tror att det är något där… Eller  vad tror du? kanske jag är helt ute och cyklar. Och som sagt, det är ju egentligen helt ointressant och egentligen bryr jag mig inte men jag har bara en feeling… 😉

Då kör vi toooorsdag girls !!!  🙂

LoVe !

Kategori: Allmänt | 9 Comments

9 responses to “BELIVE IN MAGIC.”

 1. suss says:

  det hade sett snyggt ut….kärlek över blocken…i deras position…nej herregud:))

  • gizmolina says:

   Kärleken har ju inga gränser så man vet aldrig . Men som sagt – egentligen är det helt ointressant 😉 Kram !

 2. Reidun says:

  Deilig dere kan ta en myk start på dagen.Ja det er mange nye inntrykk og mye som skal fungere for Johanna til skolestart…spennende dager i vente…
  Lurer så på hvilken str.du har kjolen i som du hadde på deg i går???den var virkelig fin…….ha en fin torsdagskveld,,,,

  • gizmolina says:

   Ja det är verkligen spännande dagar med mycket nytt och på måndag blir det stort att börja skolan och få möta fröken och få veta vilka som kommer i samma klass. Jag har large på min klänning så att jag har kvar M till mina kunder … Den är super skön & fin ! Njut din kväll ! Klem! 🙂

 3. Johanna says:

  Men ärligt! Ring Expressen å tipsa om du inte har annat för dig. Per Holknekt var ju otrogen i samma veva, var det med Maria Wtterstrand då eller? Eller skit i det å låt folk leva sina liv. Åk å hämta varor!

 4. Lena says:

  Haha J varför bryr du dig ens åååååååååå suck!hehe!

 5. Anita says:

  Den var snygg klänningen du hade på dig igår, den passade dig. 😛 Ha en underbar fredag!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *