Besök på “Evason”.

Allmänt

168397-2377
Jag & Johanna i  den vackra utomhus receptionen på "Evason".

Phuket kl. 24.00.

På fredagens shoppingrunda så stoppade vi först av allt på "Evason" där vi bodde vår första vecka här nere i december. Där är SÅ fint! 🙂  
 
Jag shoppade stjärnknoppar och en söt fisk i lera som man sätter "moskitomedlet" i som vi ska ha ute på terrassen.

Om du planerar bröllopsresa så kan jag VARMT rekommendera "Evason", det passar perfekt till en sån tur! 🙂

Kategori: Allmänt | 15 Comments

15 responses to “Besök på “Evason”.”

 1. Jennifer says:

  Det är verkligen härligt att läsa din blogg! Man försvinner verkligen bort i en helt annan värld. Jag har läst alla elaka kommentarer du fått och jag tror att folk pickar på dig bara för du har det liv som du har, du har en super söt dotter, lägenhet i Thailand & en egen butik. Jag tror att det är många som skulle vilja vara i dina fötter och det är det som gör att jag tror att det är därför dom pickar på dig för att dom är avundsjuka.
  Jag bara längtar tills jag åker utomlands i sommar förmodligen, säkert grekland! Varit utomlans 2 gånger i hela mitt liv och det är verkligen det bästa som finns, avskyr Sverige, så snälla fortsätt skriva om ditt varma Thailand!

  Du skulle inte ha lust att skicka hit lite sol så jag får bort min blekhet? hihi
  Kram!

 2. AnnaStina says:

  Hej Jennifer!
  TACK så jätte mycket för ditt trevliga inlägg! 🙂 Du gjorde mig riktigt glad nu! 🙂 och jag hoppas att du kände att jag nyss skickade dig en massa sol? om inte så tror jag att det är bäst att du tar på dig lite solskyddsfaktor för den är på väg! 😉 Ja, tyvärr är det inte kul med elaka kommentarer… så därför blir jag extra glad över att läsa din! 🙂 Jag hoppas att du kommer dig iväg till Grekland (eller något annat land) till sommaren för det är så underbart att få resa och uppleva nya kulturer och lata dagar. Jag var till “Santorini” i Grekland för ett par år sedan och den ön var underbar så den kan jag verkligen rekommendera! 🙂 TACK igen för att du tagit dig tid att skriva så fint. Kram! 🙂

 3. I wasn’t aware of the many ripples and depth to this story until I surfed here through Yahoo! Great job.

 4. sohbet says:

  Great! Thanks for post

 5. film izle says:

  Great! Thanks for post

 6. Patato says:

  How is it going? I simply love eating vegetables especially patatos , See You!

 7. good quality post thanks

 8. web blog says:

  I entirely concur with the previous remark, the internet is with out a doubt growing in to the most crucial form of communication throughout the world and its because of to internet sites such as this that ideas are spreading so speedily.

 9. turk ko says:

  Hi, i must say fantastic site you have, i stumbled across it in Bing. Does you get much traffic? Take a look at my website turk ko.

 10. can i comment here, meridia, [url=”http://meridia.groupsite.com”]meridia[/url], http://meridia.groupsite.com meridia, 2598,

 11. moinainnl says:

  NBssss jwwhlkajgdnt, [url=http://aydfcxfsfsil.com/]aydfcxfsfsil[/url], [link=http://iunbvqomlccs.com/]iunbvqomlccs[/link], http://lulyizsfdqfm.com/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *