BESÖK & SEMESTER.

Allmänt

11428640_1645166955697297_1812781221_n

Dagens pepp! 

Godkväll mina kära vänner! 

Vilken rivstart det blev här på morgon… Vaknade 08.15 av väckarklockan (vi sover lääänge när vi har ferie, gärna till runt 9-10) och skickar ett sms till vår chaufför som skulle hämta mamma & H på flygplatsen. Ber honom ge besked när de kör mot Chalong för då vet jag att jag har ca 45 min på mig till de är här men hans svar blir : in resort in 5 min. ! Så ja, jag blev ganska klarvaken…. Ha, ha.

Sen har vi haft ett magiskt väder (idag – igen) och har njutit många timmar nere vid poolen innan vi avslutade vi dagen med välkomst bubbles i eftermiddagssolen &  god middag hemma på terrassen (passade bra efter deras långa resa, man är ju inte piggast direkt då man kommer fram och vänder dygnet).  Men alltså jag slarvade tydligen med att smörja mina läppar idag så i kväll har jag fått dricka med sugrör och jag kunde knappt äta min middag. Shit så o.n.t. jag har på underläppen, känns som att den spricker så fort jag pratar så här har det smörjts med både Vectavir & Eight hour creme non-stop.  Känns ju så-där att jag lyckades få till detta dagen före nyårsafton….  Och på tal om i morgon, hur ska du fira? Berätta gärna!   Jag har föresten, helt oplanerat,  loggat av precis a.l.l.t. idag, har inte checkat telefon /insta / fb / nett förren alldelens nyss och inte knipsat en enda bild (!). Det händer INTE ofta men känslan då jag kom på det var oh so nice!  plötsligt har jag haft semester, på riktigt! 😉

945483_10153245943185796_8337713792204598204_n

Snapshot ute på sjön häromdagen då vi åkte long tail till Freedom Beach.  Jag är sååå nöjd med mina extensions från Rapunzel of Sweden så om du funderar på att starta nyåret med en hårfix så är mitt tips att boka tid hos dem!  Men alltså det blir inte mycket piff här nere så thank god för stora solbriller & hatt. De döljer både ett osminkat ansikte & o-rullat hår…. 

Nu ropar sängen på mig så jag önskar dig en riktigt, riktigt trevlig kväll! Tänk – årets näst sista!

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 2 Comments

2 responses to “BESÖK & SEMESTER.”

 1. Vi firar hemma på terassen med en god middag.
  Köpte vin på Wine connection i Bangkok.
  Bubblerna hoppar vi över, drack champagne kvällen innan vi åkte.
  Han som kör motorcykeln kan ju inte dricka så mycket.
  Kommer efter middagen fara till järnvägsstationen o kika på Orientexpressen som gör ett stopp här.
  Tolvslaget firas på stranden.
  Fyrverkeri och khom loys.
  GOTT NYTT ÅR önskar Titti

 2. alexandral says:

  Då min stackars sambo har fått influensa blir vi hemma, men det gör mig egentligen ingenting. Lugnt och skönt och vi ska klä upp oss till tänderna ändå. Hemmadejter är faktiskt bland de bästa!
  Till förrätt blir det en rensteksmousse och till varmrätt en fisk-och skaldjurssoppa med aioli. Desserten blir en burk ben&jerrys isoffan 😉 Är vi vakna till 12-slaget blir det bubbel på terassen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *