BIRTHDAY CELEBRATION!

Allmänt Gavetips / presenttips!

Mina kära bloggvänner! 

Alltså hur skönt är det inte på en skala 1-10 att komma hem efter en underbart härlig födelsedagsmiddag och konstatera att klockan inte ens är 18?!? Jag ger det en 10:a!! Sååå super härligt! Och med det sagt så måste jag säga att dagfester verkligen är det bästa som finns. De som startat runt kl.13 och slutar ja, runt 21? á la champagneluncherna på lördagarna på B&M i Oslo (oh, I miss them…!). Men – nu var det middagen jag skulle skriva om, den trevliga middagen idag då vi firade min älskade kära bror som fyllde år!

Det var min pappa som bjöd in och vi möttes upp kl.15 på en restaurang inne i stan och jag är fortfarande så mätt att det känns som att jag inte behöver nåt mer på typ 1 vecka. Ha, ha. (du vet känslan… propp mätt deluxe), så gott var det! och nu ligger 2 söta girls och chillar framför en TV serie (J har sleepover besök i helgen) och sen tror jag att jag ska kicka igång en film när de har gått och lagt sig.. eller så ser jag några fler avsnitt av Younger? älskar att jag inte sett alla episoder ännu! 🙂

Ha, ha, ett sånt kaos på bordet. Men – så här såg det i alla fall ut då jag förberedde presenterna till Johan och självklart så pimpade jag presentpåsarna med ballonger. 

Ni som följt mig en tid vet att jag är väldigt glad i att klippa ut siffran till de som fyller år från glitterak och limma fast på gavepåsar så – så fick det bli även idag!  Och presentpappret + chokladmedaljerna de kommer från Lagerhaus.

Sen är ju de här korten som både låter + blinkar helt underbara! (du kan se kortet live på min insta story, jag heter Gizmolinas på instagram). Och att krydda presentpåsarna med födelsedagsbarnets favorit choklad, det är alltid succé! 

Här är jag på väg in till restaurangen i en favorit outift: bluse från Zara, väska Gucci, skönaste sammetsbyxorna som finns från Den Dama (de kommer från By TiMo) och glittriga skor shoppade i L.A.

Alltså sååå gott!!! 

Min älskade pappa och hans I. De har varit tillsammans sedan mina föräldrar skiljde sig, i 41 år.

Hipp, Hipp, H.U.R.R.A.!!! för min bror idag! 

 

Och det är inte bara min bror som fyllt år idag, det har även vår älskade lilla fluffiga Gizella gjort…1 år! men det förtjänar ett helt eget inlägg, i morgon!

Önskar dig en riktigt härlig fortsättning på lördagskvällen! 🙂

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

Kategori: Allmänt, Gavetips / presenttips! | 4 Comments

4 responses to “BIRTHDAY CELEBRATION!”

 1. T says:

  Ju äldre människor blir, desto svårare att hitta presenter tycker jag. Vad fick brorsan? (Om du vill del med dig) Jag har både 45, 50 och 60årspresent framför mig.

  • Ja, det här med presenter kan vara knepigt… så mitt tips till de födelsedagar du har framför dig är att ge bort upplevelser! En middag, att ni gör något tillsammans… men det beror så klart på vem det är som fyller?! Jag hade själv en granne som precis fyllde år, hon fick blommor, choklad och en “film-kväll-med-familjen” = en dvd men en film som jag visste att hon inte sett.

   Och min bror, han fick kläder. Det är lite av en tradition…

   Önskar dig en riktigt fin kväll ! Kram! 🙂

 2. Vilket trevligt kalas med snyggt inslagna paket och ballonger.
  Fina bilder.
  Idag har vi varit till IKEA/Avion.
  Sett/lyssnat till Samir & Viktor.
  Shuffla Shuffla, härligt!
  Lite shopping också.
  Kram Titti

  • Åh tusen tack för härlig feedback Titti! 🙂 Och så kul med Samir & Viktor! jag blir så glad av deras musik och höjer alltid volymen då Shuffla spelas på radion. Och shopping är ju aldrig fel… jag hittade också lite godsaker på stan idag… !

   Njut din söndagskväll och jag önskar dig en riktigt fin start på veckan! Kram! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *