BIRTHDAY NAILS.

Hos Marna fredag 23 augusti. Och ja, jag vet: min klänning har ni sett 100 gånger men den var verkligen sommarens stora favorit! Shoppad Hos Den Dama (märke: norska FWSS). Johannas topp Little Marc Jacobs och favorit shortsen från I dig Denim.

En av presenterna till Johanna på hennes 7-års dag var att hon fick gå och fixa sina naglar inför sitt kalas och alltså SOM hon såg fram emot detta. Vi bokade time hos bästa Marna (aka Komikerfrue) på hennes nya salong Hos Marna långt i förväg så J hade gott om tid att googla på naglar och se ut vad hon önskade sig men det var inte lätt att välja motiv… så , hon och Marna kom fram till hur det skulle se ut där och då.

Jag var så klart inne på rosa cupcakes naglar eller något annat sött men nej, nej, Johanna hade andra idéer….! stor tjej nu! 😉 och, Marna har föresten också bloggat Johannas besök, du hittar inlägget HÄR.

Duktiga, vackra Marna!  Hennes nya salong är ett tips! om du vill ha snygga naglar. Och Marna fick silver i NM i nagelfix i år. Bara en sån sak! då är man proffs alltså! 

Nails in the making.

Alltså allt som har med nagelfix att göra är verkligen det bästa Johanna vet just nu. Så fort hon har vänner på besök så lackar hon deras naglar och många har fått (nästan) lik naglar som de hon fick hos Marna så hon följde n.o.g.a. med den där dagen…

Voila!  Johannas naglar klara för kalas! 

Det är ju lite lyxigt att som 7-åring gå på salong men som en present är det perfekt!  Johanna älskade det verkligen! och hon är ju van att vi går och fixar naglarna på salong i Thailand varje gång vi är där så inget konstigt med det.

Och idag är det min tur att få sitta där hos Marna och fixa naglarna.  Vet inte om att jag har sagt det? men jag har ju slutat med akryl och kör på shellac istället. Orsak? Jag tröttnade på att ha naglar som hängde och slängde på slutet om jag inte fick tid att gå och fixa dem. Men – det kan absolut hända jag kör på acryl igen senare för jag kan absolut sakna de långa glammiga naglarna. Men just nu trivs jag så bra med shellac att jag fortsätter med det en stund till.

På tal om Thailand så ringe nyss JIG från Phuket och nejdå, jag önskar absolut inte att jag var där istället för här. Nej, nej… 😉

Kategori: Allmänt | 2 Comments

2 responses to “BIRTHDAY NAILS.”

  1. Sofia says:

    Åh va lyxigt med nagelfix! Jag minns bara när man va liten och fick gå till frissan 😉 men det tycker jag iofs fortfarande är lika lyxigt 🙂 kram!

    • gizmolina says:

      Ja visst är det lyxigt härligt med både nagelfix och frissan besök! 🙂 Önskar dig en underbar weekend fylld av festligheter & solsken! Kram!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *