Blader, solstol & champagne.. !


Jag & Johanna gick ner till poolen runt kl. 10.30 idag och myste men hjärtat var inte helt i form (förkyld) så hon ville gå hem ganska fort.. Idag har vi BÄSTA vädret på en stund, inte en regndroppe i sikte! 🙂

Phuket kl. 16.00, söndag, +30 och så BLÅSIGT att det går vågor i poolen!

Idag har vi ätit brunch här på resorten och nu sover hjärtat gott i soffan och jag ligger i en solstol ute på verandan och SUPER MYSER med alla mina nya blader. Gud vad det är LYXIGT att bara ligga och bläddra och låta sig inspireras! I love it! 🙂 Och för att lyxa till min sköna "egentid" lite extra så dricker jag ett glas champagne… 😉 för det är viktigt för oss mamas att njuta också 🙂


Inte nog med alla blader jag fick av Kjersti igår, jag fick dessutom dessa av JIG som jag bett honom shoppa åt mig i Sverige. "Lantliv" har föresten blivit en ny FAVORIT! super inspirerande!

Jag måste säga att just nu är det alla interiörblader som går före alla modeblader för jag är SÅ klar för att göra om lite hemma då vi ankommer Oslo i juni. Men vi får väl se vad ekonomin tillåter….. men drömma ska man aldrig sluta att göra! Och med hjälp av IKEA så behöver en förändring hemma inte bli så dyr 🙂

Och på tal om drömmar, här kommer dagens:

"Du KAN få allt. Men du kan inte få allt på samma gång."
/ Ur "En härlig bok".

Men ni vet ju hur det är då man väl bestämt sig för nåt.. då vill man gärna ha det NUUUUUUUUU och förnuftet talar inte alltid samma språk som hjärtat…. 😉

Det är LEDIG söndag idag så ENJOY! 🙂

Kategori: Allmänt | 5 Comments

5 responses to “Blader, solstol & champagne.. !”

 1. Madelene says:

  Hej.

  Det ser härligt ut vid polen.Här hemma i Landvetter så skiner solen på en blå himel.Skall ut och sola och gotta mig i solen underbart.Men jag gå in i kväll och ser hur din dag varit.

  Kram Madelene

 2. sanny says:

  härligt.. pool vore inte fel nu

 3. Starmama says:

  Nu börjar var och varannan människa se ut som dig, en pepparkaka 🙂 Det är sommarvärme i Sverige nu, helt otroligt varmt och inte en moln så långt ögat når!

 4. Starmama says:

  Nu börjar var och varannan människa se ut som dig, en pepparkaka 🙂 Det är sommarvärme i Sverige nu, helt otroligt varmt och inte en moln så långt ögat når!

 5. Låter som en underbar dag! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *