BLÅSIGT POOLHÄNG.

I l.o.v.e. weekends.

Heeey sweeties!

Verkar som att nattbloggning blivit min grej… Hopplöst verkligen att jag inte kan sova mig igenom en hel natt… Hur som helst – min dag startade på gymmet! Oh yes! Jag kör på och det känns såååå skönt. Men idag var det tungt alltså. Puh! Det var nämligen varmt som i en bastu där inne då jag kom dit och det kändes som att ac´n aldrig lyckades kyla ner lokalen. Men jag gav mig i.n.t.e. så det blev löpband + styrka. Sen, efter dusch, kunde jag med gott samvete chilla i en solstol vid poolen hela dagen.

Lilla J vill ju bara vara här nu efter att den där barnfamiljen flyttat in och de har redan planerat att de ska se dvd uppe hos oss i morgon (Bratz).  Det passar inte helt ihop med min dagliga önskan om att åka till beachen… Men å andra sidan så har det blåst helt sjukt mycket idag, igen, så kanske lika bra att hålla sig här fram till att vinden lugnat ner sig. Också är det ju win/win att hjärtat har kompisar för då slipper jag bada heeeela tiden 😉

Dagens pooldetaljer: baddräkt Melissa Odabash från Palmyre, väska Tine K från Bolina, örhängen Accessorize, hatt H&M, klocka Triwa och dagboken som jag skulle skriva i varje dag… Det går inte att missa 2-3 dagars skrivande för plötsligt har jag ingen aning om vad vi gjort? dagarna flyter verkligen ihop här nere…

Där bakom bananerna ser ni en del av vår terrasse. Ett par orkidés har ä.n.t.l.i.g.e.n. börjat blomma igen men jag ska ta och fylla de krukorna med nya blommande vita så att det blir ännu snyggare.  Tror faktiskt jag ska sticka inom blomsterbutiken i morgon.  Visar fler bilder då de är på plats!

Kidsen varvade 4-i-rad med memory vid poolkanten idag. Happy daughter = happy mama.

Den här lappen åkte upp på vår entré igår och nej, det går inte pest här 😉  De sprayar i alla lägenheter på resorten för att undvika termiter. Små kryp som gillar trä och eftersom alla vi som bor här har trägolv så gör man detta då och då i förebyggande syfte.  Och eftersom  jag verkligen h.a.t.a.r. allt som har med kryp att göra så får de gärna köra pest control hur ofta de vill. 

Dagen avslutades med att vi ringde efter både KFC & thaimat också chillade vi hemma. Var sååå trötta efter en heldag ute i solen (Johanna badar typ non-stop) och jag måste säga att det är otroligt skönt att bara vara vissa kvällar. Att slippa klä upp sig efter duschen och stället bara kunna hoppa i myskläder och mysa i soffan.  Och i kväll var precis en sån kväll.

Hoppas att du också har ett härligt fredagsmys och att din helg blir magisk!  🙂

KrAmAr!

Miss.G.

Kategori: Allmänt, Thailand 2014 | 2 Comments

2 responses to “BLÅSIGT POOLHÄNG.”

 1. Titti says:

  Jag skriver i resdagboken på internet…toppen när man vill läsa bakåt i tiden.
  Körde våra blommor igår till en thai-familj som “pasar” de när vi inte är här!
  Älskar orkideér…..köper de för några kronor ( 9 sv kr ) hos lokala trädgårdsmästaren.
  Idag väntar 50 mils bussresa söderut.
  Kram Titti

 2. Titti says:

  “passar” ska det förstås stå!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *