Blått är flott!

Allmänt

En personlig favorit är den vita lampan som heter Broaryd (nok 149).

På Sveriges Nationaldag så passar det ju fint att tipsa om en blå kolleksjon från IKEA! 😉  Jag älskar dessa imagepics och blått ÄR verkligen flott !!  Kolleksjonen heter “True Blue” och den kommer i begränsad upplaga. Lanseringsdatum =  11 juni.

Jag har varit iväg och stylat håret på morgon så nu är jag hur lockig som helst 😉 Ska ta och plocka fram svenska flaggan (som får hedersplats på kassadisken) nu innan jag sticker ut och fixar ärenden och sen iväg till butiken! Oj, nu hörde jag att Carolina Gynning blivit mamma! Grattis !!!  🙂 Carolina är en av få bloggisar som jag följer varje dag. Du hittar hennes blogg HÄR .

Kategori: Allmänt | 10 Comments

10 responses to “Blått är flott!”

 1. God morgon!
  Japp,idag firar vi nationaldagen! Fast inte alls lika festligt som eran 17 maj… Jag har varit ute på morgonen och plockat in sommarbukett med hundkex och blåklint, så somrigt och fint. Vi firar med fotbollsmatch och smarrigt fika på eftermiddagen. I övrigt så njuter jag av att få en extra ledig dag mitt i veckan. Så klart du fixar med flagga, godis och rabatt i din mysbutik – du tänker då alltid på allt och alla. Jag hoppas verkligen att du får tillbaka lika mycket som du ger a dig själv. Go´a människa!
  Ha en fin dag med stylat hår och sprudlande humör!
  Kram,
  Lena

  • gizmolina says:

   Nej, de är inte lätt att komma upp i det norska firandet… tror Sverige behöver jobba på det några år till 😉 Vad fint med en egenplockad sommarbukett ! Lyxigt ! Lycka till med fotbollsmatchen ! och miljooooner T.A.C.K. för fina ord Lena . De värmer ska du veta ! 🙂 Önskar dig en riktigt festlig 6:e juni ! Hipp Hurra på Sveriges dag ! Kramar !

 2. Titti says:

  Verkligen fin kollektion…synd att närmaste IKEA är i Sundvall….den finnns ju inte online.
  Dröjer några år innan stora varuhuset kommer hit till Umeå.
  Kram från Titti på Nationaldagen!

  • gizmolina says:

   Trodde att ni hade IKEA i Umeå ? Tokigt ! men de kommer nog dit en dag ska du se ! 🙂 Njut den festliga dagen ! Kram !

 3. mig&mitthem says:

  Grattis på nationaldagen till dig också!! Ska på dansuppvisning med yngsta skatten idag, de försöker skapa lite feststämning här i stan. Hurra hurra. Hur som helst är det skönt att vara ledig å bara umgås. Var förbi din fina affär innan påsk när jag var hos svigers, men tyvärr var den inte öppen. Väntar nu med spänning på din nät-affär. Ha en härlig dag & tack för att du finns, DIN blogg är en av de få jag tittar in till dagligen…..krams m

  • gizmolina says:

   Tack snälla ! blir glad då jag läser att du tittar in hos min blogg dagligen ! 🙂 Vad mysigt det låter med dansuppvisning. Min J längtar till hon ska börja med dans igen till hösten ! Vad synd att jag hade stängt då du var här 🙁 Nästa gång !! och snart lanseras nettbutiken så då kan du besöka mig där. Önskar dig en underbar 6:e juni ! Hipp hurra ! Kram !

 4. Åh, så härliga bilder.
  Ha en fin dag! ♥

  • gizmolina says:

   Håller med dig ! Får lust att inreda med mer blått hemma då jag ser dem 🙂 Ha en festlig 6:e juni ! Kram!

 5. Christina says:

  For noen herlige farger!! 🙂 Joda, Norge har 17.mai, men dere har IKEA!!! 🙂

 6. Nicole says:

  Den är redan släppt, 1 juni! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *