Blått är flott !

Allmänt


Super fräscht från Ralph Lauren. Jag älskar mixen av slitna snickarbyxor och söta prinsesseskor…

Det kryllar verkligen av denim ute i butikerna just nu… skjorter, jacker, kjolar / skjørt, klänningar / kjoler, jeans, shorts… listan kan göras lång… Själv är jag ständigt på jakt efter ett par perfekta jeans. Jag har inte hittat dem ännu men idag nosade jag på ett par från Cheap Monday… MET har också många snygga modeller också gillar jag Acne…

Istället för jeans så fick en snygg jeansjacka hänga med mig hem från KappAhl. Jag gillar de feminina detaljerna med volangkant & puffärm och den passar utmärkt både till jeans & kjol.


Jag ska visa jackan på mig imorgon då jag piffat till mig 😉 Pris: 499nok.

Nu ska ni får höra : Jag har a l d r i g haft på mig jeans under större delen av mitt liv, det är faktiskt först då jag startade min butik, Gizmo & Co, som jag började gå i jeans, med andra ord för ca 7 år sedan. Före det gick jag alltid i svarta byxor och jag var en riktig “kostym-tjej” = inte en tunika i sikte… ! Jag hade dessutom kort hår.  Det trodde ni inte va´?! 😉

P.S glöm inte att det är sista dagen att tävla om fina barnkläder från Tiny-Doe. Lycka till !

Kategori: Allmänt | 14 Comments

14 responses to “Blått är flott !”

 1. Anna says:

  Jeansjackan var supersnygg! Kan du inte visa lite gamla bilder på dej 🙂 Alltid kul att se sånt 🙂

  Ha en underbar Tisdag!
  Kram Anna

 2. Nej det där kan jag nästan inte tro på. Visst kostym på jobbet, men din stil? Kort hår och inga tunikor känns väldigt ogizmo 😉 Det är faktiskt nästan så att du måste lägga upp ett litet bildbevis.
  Ha en underbar tisdag. KRAM Lotta

 3. Minna says:

  Du MÅSTE ju visa kort 😀 Det kunde man inte tro! HA en underbar tisdag!

 4. Yvonne says:

  Har också spanat in jeansjackan men inte bestämt mig ännu. Och kort på dig i kort hår måste vi få se!!!! Skulle jag aldrig gissat att du haft kort hår! Menar du kort som i kort på riktigt eller mer pageaktigt kort?
  Ha det gott! Kramar…

 5. Nina says:

  Åh det skulle vara kul att få se ett kort på hur du såg ut då 😉

 6. Kari says:

  Kanskje du kan by på et bilde fra den tiden? 😉

  Kari 🙂

  PS! Selvsagt så må du gjøre som du vil, men det hadde vært morsomt.

 7. film izle says:

  Ohh very much thanks admin

 8. I love Your helpful website! Look at that interesting infos regarding Egypt real estate and Egypt real estate Thanks!

 9. Spy Cameras says:

  Just thought i would comment and say neat design, did you code it yourself? Looks great. Pleae visit Spy Equipment and spy gadget!

 10. my blog says:

  Astonishingly valuable write-up. Me & my neighbors have been getting ready to do a bit of research regarding that. We bought a beneficial publication on that topic via our own community library and most textbooks were not as descriptive as your information. I’m certainly quite happy to discover this kind of information which I had been looking for a very long time.

 11. ok im out, propecia online, [url=”http://projects.libraries.vic.gov.au/pg/pages/view/7111/buy-propecia-online-finasteride-no-prescription”]propecia online[/url], http://projects.libraries.vic.gov.au/pg/pages/view/7111/buy-propecia-online-finasteride-no-prescription propecia online, 8-(((,

 12. yeh not sure about it but anyways good reading, buy pills online, 29246,

 13. sesli says:

  Your RSS feed doesn’t work in my browser (google chrome) how can I fix it?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *