BLING-BLING SHOPPING.

Halsbandet spanade jag in redan förra gången jag var i Cph och nu slog jag till. Älskar mixen av coola nitar & prinsessigt bling-bling. Också kunde jag bara inte låta bli the cover till min i-phone. Gillar ni det ? Ska jag försöka ta in det i min butik ?  Min blus är föresten ett tips !  shoppade den på H&M igår för 149 kr och känner att den redan är en favorit. 

Kom på att jag inte visat er min Cph shopping så det var dags för det nu. Jag prioriterar alltid en runda i butiker när jag är nere på modemässan för jag får minst lika mycket inspirasjon av det.  Jag tar till mig hur de skyltar, vilka brands som frontas, vad personalen har på sig, vad alla tjejer som minglar runt på stan har på sig…. Att sitta på Café Europa och se på folk är faktiskt bland det bästa jag vet. Men tillbaka till vad som shoppades.  Inte så mycket som jag hoppats (tiden räckte inte till och plånboken var ovanligt tom…) men, förutom de ting ni ser på bilden så blev det även en lovely stickad rosa tröja från By Malene Birger (visar sen) också blev det så klart ett stopp på Disney Store till J´s stoooora lycka ! 😉

Hittade föresten den här bilden av J i photobooth. Ha ha. She looove´s to take pictures !

Nu ska jag vara super effektiv working-mama.  😉

Och du – jag får in n.e.w.s. från Custommade i dag !!!  – uppdaterar webshopen med dem + att jag sätter ner alla salgsvaror till -70%  i kväll. Skulle vara gjort för flera dagar sedan, I know, men i dag så !

Kategori: Allmänt | 15 Comments

15 responses to “BLING-BLING SHOPPING.”

 1. Em says:

  Mobilskalet är väl okej för en tonårstjej. Till en vuxen kvinna – Nej!
  Har iofs inte förstått den här Playboy-trenden överhuvudtaget.

  • gizmolina says:

   Tack för din feedback ! Själv slutar jag aldrig att älska söta saker och har cover med både öron & massa Hello Kitty bling-bling. Blir glad av sånt ! 🙂

  • Mirva says:

   Nej, Playboy känns inte okej för en vuxen icke-Playboy kvinna!

 2. Alexandra Grønn-Weiss says:

  Hej! Jag skall till Oslo i helgen och tänkte mig en tur till din butik. Vilka öppentider har du? Gleder mig!! / Alexandra

  • gizmolina says:

   Åh så kul att du ska komma till Oslo. Du är varmt välkommen till min butik ! Den ligger i Vibesgate. 15 (en tvärgata från Bogstadveien), håll utkik efter ballongerna ! 😉 Har öppet kl. 12-16 fredag & lördag. Om du vill shoppa på andra tider så kan du mejla mig ! Njut din kväll! Kram !

 3. Alexandra says:

  Och var ligger den? 🙂

 4. Anna says:

  Håller tyvärr med Em :/ Finns andra saker som gör mig glad!:D

  Ps. Du ser smashing ut på bilden D.s

 5. caroline says:

  Blusen var kjempefin! Kan du linke til den i H&M nettbutikk?

  Ha en fin kveld! 🙂

 6. Anne B says:

  Om bling bling gör dig glad så kör så det ryker!

  Smaken är som baken och tur är väl det! 🙂

 7. Ingrid DB says:

  Hei,

  Jeg har sendt deg flere eposter til den adressen som er oppgitt på din webshop vedrørende en bestilling av et par grønne øredobber som har gått feil.

  Setter stor pris på om du kan svare meg om du fortsatt har holdt av øredobbene.

  Ha en fin dag. 🙂
  Hilsen Ingrid DB

 8. A-S says:

  Ingrid DB: Har samma erfarenhet som du! A-S du borde nog leja ut din kundservice i nettbutik för den är CRAP! Du verkar faktiskt ha noll koll!!! I mitt fall blev inget rätt trots flera “ha en magisk dag”-mail som var värda ZERO! Nej tyvärr- din webshop ger jag då inte fler försök!!! (Och vaddå 70% salg- inget är ju på salg????)

 9. *T* says:

  Vad vacker du är på bilden! 🙂 Jag gillar ditt cover mycket! 🙂

  Jag undrar ifall du har svarat på mitt mejl och om det inte har kommit fram? Är lite nojjig över det nämligen. Annars så är det bara att svara när du har tid! Det blev ju fel med betalningen när jag beställde hos dig.

  KRAM!

 10. Vitae Stilo says:

  Får man fråga vart du köpte halsbandet i CPH… Ska dit i veckan 😉

  Kram
  Helen
  http://www.vitaestilo.se

 11. JUNITJEJ says:

  Vilket fint skal!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *