Blinka lilla stjärna där..


Den här fina lampan hittade jag hos "Ellos". Den matchar ju kuddarna jag visade häromdagen perfekt !

… har jag sjungit mååånga gånger i kväll i kombination med mängder av godnatt sagor.. Men ibland hjälper ingenting när Johanna bara vill upp och leka. Det är ganska otroligt att hon kan ha sån ENERGI ! Jag är imponerad för själv är jag super trött…zzz… 😉

Kategori: Allmänt | 4 Comments

4 responses to “Blinka lilla stjärna där..”

 1. Madelene says:

  Hej.

  Jag känner igen mig. Min dotter har sån överskottenergi.Jag la henne för två timmar sen och jag hör att det tassar i rummet. Men hon är kännd för att inte villj sova när vi är bortbjudna eller har folk här i hennes ålder så är det hon som är sisst kvar hon skall inte sova fast hon är trött.Men det går väll över och oftast på kvällarna så orkar man inte bråka.Jag är nyfiken hur du blev i håret.Hoppas att du får en god nattsömn.SOV SÅ JÄTTE GOTT KRAM Madelene(Landvetter)

 2. Sara says:

  Ibland önskar jag att jag hade hälften av min dotters all energi! När jag stupar så går hon in på andra andningen 🙂

  Ha det så bra!

 3. AnnaStina says:

  Madelene-

  Ja man förundras över energin till de små ! 🙂 Jag ska fota och visa mitt hår bättre imorgon. Nu är det hög tid för sängen här. God natt kram! 🙂

  Sara-

  Haha, exakt samma här! Och ni som läser min blogg vet ju hur ofta min nattning slutar med att det är JAG som somnar 😉 Kram ! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *