Blixtvisit på Odeon.

Allmänt

168397-1061

Min JIG låg och sov gott i soffan i kväll så då passade det bra för mig att gå ut en liten sväng med min veninna Trine. Precis före jag skulle gå ut genom dörren så väcker jag JIG och ber honom ta ett bilde av mig, ovan ser ni resultatet 😉

Jag gick iväg 00.30 och kom hem 01.30 så det var verkligen en blixtvisit. När vi kom dit var det hur lite folk som helst så vi gick en tur och "spanade in" köerna till de andra ställena i gatan men eftersom Odeon är bästa stället så gick vi snabbt tillbaka och då hade det blivit mer folk där också.

Tog ett glas champagne och myste en stund i baren och sen fick jag skjuss hem av Trine (thanx darling!). Det var jätte trevligt att vara ute en liten stund och det var skönt att komma hem i tid. 🙂

Kategori: Allmänt | 5 Comments

5 responses to “Blixtvisit på Odeon.”

 1. Bella says:

  Är det Gucci som skymtar i bakgrunden?
  Jag funderar på att köpa en perserkatt, men är orolig att den inte fixar att vara ensam då jag jobbar(ca 10 timmar/5 dgr i veckan).
  Vad tror DU?
  Vill ju så gärna ha en perserkatt…
  Min familj hade en perserhane (Nalle) i bruntabby. Såååå mysig!
  Kram Bella

 2. Ilvana. says:

  Jättefina kläder 🙂

 3. AnnaStina says:

  Bella-
  Oh yes, det är min Gucci som skymtar i bakgrunden 🙂 Du kan ABSOLUT köpa en perserkatt trots att du jobbar mycket. Jag har alltid jobbat extremt mycket och just därför valde jag en perser. Perserkatter är så coola och “ego” och de sover mest bara på dagen då du är borta 🙂 Så jag tycker som sagt absolut att du ska skaffa dig en söt perser! 🙂 Att ha ett djur hemma ger harmoni, glädje & lycka 🙂 *kram* 🙂
  Ilvana-
  Tack så jätte mycket! 🙂

 4. Bella says:

  Tack för ditt svar!
  Vi skall nog ställa in våran planerade Mexico-resa & köpa en perser i stället.
  Låter underbart med ett glatt katt-ansikte att komma hem till:-)!

 5. AnnaStina says:

  Bella-
  Det ÄR underbart att komma hem till en söt perser som står och väntar! 🙂 Hoppas du hittar en du tycker om som snart kan flytta hem till er! Lycka Till! *kram* 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *