Blixtvisit vid poolen.

Allmänt


Här är jag och en trött Johanna på väg ner till poolen på morgon. Har ni sett dessa söta "mini Cornetto" glassar? Perfekt storlek för små & stora prinsessor 😉

Phuket kl. 22.30., torsdag kväll.

Nu sitter jag och skriver "att göra lista" inför hemresan och inser att det är en hel del som ska fixas så efter det här blogginlägget måste jag prioritera annat en stund. Det känns faktiskt som att vi ska flytta för 5,5 månader är länge och med en växande Johanna så hinner det bli en del saker om jag säger så 😉

Vi ska föresten hyra ut vår lägenhet här fr.o.m. nu då vi reser hem och t.o.m. nästa gång vi ska hit igen men det ska jag göra ett helt eget inlägg om en dag snart med bilder, info etc. Så vem vet – kanske är det DU som bor här en dag snart? 😉


Då kan du sitta så här och äta lunch.! Precis som vi gjorde idag. Det är så sällsynt att jag lagar mat att jag bara var tvungen att ta en bild av pastan 😉  Jag är föresten väldigt glad i den servis vi köpt här, jag valde att köpa en mix av vita , beiga och rosa tallrikar så att bordet blir "levande" vid dukning. Tallrikarna är i 3 olika storlekar, de ni ser på bilden är mitten storleken.

Min & Johannas dag startade med att vi gjorde oss klara för att bada i poolen här på resorten och bilden är från då vi var på väg ner dit från lägenheten.  Men jag visste att det var lite "gambling" för Johanna var tröttis då vi gick ner och mycket riktigt… så fort vi kom fram – 1 min senare –  så ställer hon sig och gnuggar sig i ögonen och då jag frågar om hon vill gå hem och sova säger hon "ja!" och pekar hemmåt och styr stegen ditåt. Så – vi blev vid poolen i typ exakt 2 minuter 😉

När vi kom hem somnade hon BUMS och sov i 2 timmar.

Kategori: Allmänt | 6 Comments

6 responses to “Blixtvisit vid poolen.”

 1. kickan says:

  vad roligt att du nämde det för jag hade tänk och släga iväg ett mail och fråga om du skulle vilja hyra ut det i framtiden 🙂 men men.. tyvärr tror jag att ni kommer vilja ha den själva då jag vi skall dit.. nänligen i januari next year! suck…

 2. AnnaStina says:

  Kickan-

  Vi vet faktiskt inte när vi kommer att vara här nästa gång? men tyvärr så är det nog stor "risk" ´för att vi är här i just januari… Men man vet aldrig! vi har inte planerat så långt ännu 🙂 Vad härligt att du ska resa hit, du har verkligen något att se fram emot! 🙂 Kram!

 3. Hittade hit av en slump och blir såå glad av alla dina fina bilder! Jag har varit i Thailand en gång och ska dit igen till vintern. Längtar inte direkt mindre av att läsa här inne 😉

 4. Irene says:

  Hej!

  Som jag har skrivit tidigare till dig så åker jag ju ner nu i Oktober och ska stanna i 6 månader. Och vill du slippa att hyra ut den till många olika och korta stunder så passar jag ju perfekt eller hur?!?

  Finner du detta intressant maila då mig när du har tid….

  Kram

 5. Jessica says:

  Denna "nyhet" har jag väntat lääääänge på. Du bloggar "enbart för nöjes skull". Yeah rajt. Marknadsföring skulle jag vilja kalla det.

 6. Vilka söta små glassar! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *