BLOGGEN! I´M HOME.

Allmänt

Dagens reminder: lägg bubbles i kylen!

G.O.T.T. slut på 2013 mina kära bloggvänner!

Tänk att ett år kan gå så fort! Jag som tycker att jag nyss stod där uppe i Luleå och skålade in året…. och nu är vi där igen. En ny nyårsafton och nya förväntningar på ett nytt fräscht år som ligger helt orört och väntar på oss. Spännande! 🙂

Men frågan är om jag kommer att klara att hålla mig vaken till tolvslaget för vi landade i Oslo på morgon efter ett par uuuuuunderbara veckor nere i Phuket och redan kl.03.30 (norsk tid) vaknade både jag och Johanna av att ett litet barn bakom oss sparkade med benen och lekte med bordet och jag kan bara inte förstå att föräldrar tillåter sånt? Nej, bättre att packa en xtra liten bag med leksaker, pyssel, bärbar dvd etc. (små barn vill se film på sitt eget språk!)  som underhåller på resan för det är ju så synd om de barn som bara sitter där i mörkret i så många timmar utan något att göra.  Klart de blir uttråkade och när de då hittar ett bord som kan vickas upp och ner så är ju det hur spännande som helst.

Hur som helst – resan gick riktigt BRA och det var en g.l.a.d. Gucci som mötte oss i dörren då vi kom hem!

Gardemoen runt kl.07. Jag gick all in för rosa och reste i skönaste byxorna + poncho från Chill Norway (under gömmer sig en bluse från Isabel Marant) och en sak som är så b.r.a. med att ha en ett andra hem nere i Phuket är att vi slipper resa med så mycket bagage för vi kan ju lämna kvar allt där, eller ja, det är i alla fall vad vi brukar säga. Men man lever ju inte alltid som man lär… också kan jag ju alltid skylla allt på julklapparna. Typ.. 

Det tog verkligen emot att säga bye bye till mina flip flop´s för den här gången och hoppa i Uggsen…och Johanna hon behöll sina sommarskor på in i det sista (upptäckte tyvärr precis att vi tappat en av de skor hon har på sig på bilden på väg till bilen). Min after sun från Clarins är en föresten en favorit! jag smörjer in mig flera gånger under flygresan.

Men hör på det här då: på väg hem flygplatsen så fick jag sååå lust på Big Mac till frukost (det är lov att vara lite crazy efter en lång resa 😉  så vi stoppade på första bästa Mc.D för att köra drive in och äta i bilen men där serverade de bara frukost fram till kl. 09.30 så – vi körde vidare till nästa restaurang i närheten av där vi bor men där var det stängt så – vi körde till en 3:e Mc.D och vad fick vi för svar? Sorry, vi serverar endast frukost fram till kl.10.30.  Hur tokigt som helst! så nu har jag ätit ostkrokar istället. Ha ha.

Nej, nu ska jag sticka ut och handla det sista inför kvällen och vem vet – jag kanske får tag i en big mac också…?

Önskar dig en m.a.g.i.s.k. dag denna årets sista!!! 🙂

LoVe!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 2 Comments

2 responses to “BLOGGEN! I´M HOME.”

 1. Titti says:

  GOTT NYTT ÅR önskas dig från Huay Yang.
  Vi äter middag i huset….tar en tur till stranden senare för att se fyrverkerier o skicka upp en khom loy.
  Kram Titti

 2. Kristine says:

  Godt nytt år!!!

  Håper du nyter 1.nyttårsdag. Her nyter vi å ha fri.

  Kristine 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *