Bloggträff & Chill Norway.

Allmänt

Thank god att Josefine tog fina pics som jag fått låna av henne (thanx darling!) för igår fastnade jag tyvärr inte på så många av de pics som togs med min kamera…  Här är jag tillsammans med de snygga bloggtjejerna:  Johanna, Susanne, Josefine & Petra

Igår bjöd Chill Norway på en FAB bloggträff!  Vi startade på Bølgen & Moi innan vi drog vidare upp till Chill´s showroom där vi bl.a. fick en presentasjon av a/w-12 kolleksjonen (som är helt amazing!) och sen avslutades kvällen med Vixen Blog Awards.   Jag hade verkligen en superdag och det var SÅ trevligt att träffa de andra blogg-girlsen! 🙂

Bästa Thomas (Mr.Chill Norway) bjöd på bubblor & snacks.

Runt kl.21 på Vixen Blog Awards

Min snygga venn Andreas kom och förgyllde kvällen och i minglet mötte vi Fiffi.

Bloggisar är vi allihopa… ! från vänster: Madeleine, Johanna, moi, Sessan, Josefine, Line från Chill Norway,  Petra och till sist Petras vänner.

Foton: moi + lånade av Josefine. Bloggar fler pics om jag får fler av de andra girlsen….

Miljoner T.A.C.K. Thomas & Co på Chill Norway och mina vackra bloggvänner för en lovely tisdag! Hoppas vi ses snart igen! 🙂

Kategori: Allmänt | 9 Comments

9 responses to “Bloggträff & Chill Norway.”

 1. Jennifer says:

  Härligt ni verkar haft det!!! Ha en bra torsdag! Kram Jennifer

 2. Grethe says:

  Hei
  Amazing jakke du hadde på deg!!! Hvor kommer den i fra? Er det noe du har i butikken din?

  Med ønske om den flott dag 🙂

  • gizmolina says:

   Tusen tack! 🙂 Jag kan nästan kalla jackan från Vintage för den är från min förra butik, säkert 6 år gammal, märke: danska Heartmade. En av mina absoluta favoriter i min garderob ! Önskar dig också en flott dag ! Klem ! 🙂

 3. Josefine says:

  Tack själa fina! Jackan du har påminner turligt nog om den Valeriejackan som snart dimper in och kan shoppas hos dig :)Jag har paxat en.

  PUSS <3

 4. Mrs Sessan says:

  Nämen hey här fanns det ju grupp pics 🙂 Då fanns det några bilder på mig iaf *haha*

  Har ett snyggt på dig & Andreas bla ligger upp i bloggen nu.

  Puss & Kram finaste & tack för trevligt umgänge i tisdags

 5. Titti says:

  Färgstarka damer!!!
  Kram Titti i snöiga norr…

 6. Malin ☆ says:

  Låter och ser ut som att ni haft en underbar kväll. Tummen upp för det 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *