BLOMMOR TILL DIG!

Allmänt flowers Quote

Gooodmorning sweeties! 

Igår vaknade jag super tidigt så att vi i.n.t.e. skulle komma försent till J´s tandläkartid kl.08, och sen skulle jag vidare till verkstaden med bilen som ska få nya bromsar bak kl.09.  Så – stressade på som bara DEN här hemma fram till att jag upptäckte att båda avtalen var IDAG! Ha, ha. Så – har precis kört J till skolan efter tandläkarbesöket och jag blev så lycklig över att hon inte hade några hål att jag jublade och applåderade!  Liiite pinsamt tyckte J för det kanske inte är så vanligt att det blir applåder i undersökningsrummet. Ha, ha. Men jag bjuder på den! Glädje ska spridas för det smittar lätt av sig!

Och nu ska jag köra iväg med bilen så att jag är där i tid. En väldigt bra och bekväm sak med att bo här uppe i norr är att det är så galet nära till precis ALLT! Tandläkaren – 2 min bort, verkstaden – 2 min bort… och i.n.g.e.n. morgontrafik att snacka om. Känns lika konstigt varje gång för kontrasten mot att leva i en storstad blir så påtaglig. 🙂

Blomster till DIG idag!!! som T.A.C.K. för all magisk feedback och alla härliga kommentarer ni bjuder mig på. Bloggandet har aldrig varit så inspirerande och roligt / gøy som nu!   (buketten fotade jag inne på Selfridges i måndags…). Och – blommorna är även till till J´s tandläkare Sara som är världens sötaste! och till den fantastiska service jag alltid får hos Englunds Bil! 

Facebook påminde mig om den här bilden som är knipsad för 2 år sedan i Oslo. Tiden går sååå fort så glöm inte att ta tillvara dina dagar och krama de du är glad i! 

 

Oj, nu måste jag sticka iväg. 9 min kvar…  Jag uppdaterar förra inlägget med fler bilder idag så kika in där igen senare om du är nyfiken på att se mer av vår 1:a dag i London!

Uppdatering kl. 12.45: nu är 1:a London inlägget uppdaterat och klart! E.n.j.o.y.!

Happy torsdag!!! 🙂

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

Kategori: Allmänt, flowers, Quote | 8 Comments

8 responses to “BLOMMOR TILL DIG!”

 1. Viktoria-pinkpastry says:

  Det är ju vi som borde skicka blommor till dog för allt glitter du sprider underbart att titta in här förgyller mina dagar

 2. D says:

  Gleder meg til juleinspo fra deg! Tar gjerne i mot gavekalendertips:)

  • Åh jag är också SÅ klar för att kicka igång julen här på bloggen! 🙂 Så – lovar att snart bjuda på gavekalendertips och annat digg!

   Njut dagen vidare! Klem! 🙂

  • Uff, det är alltid förfärligt trist att läsa om anställda på fabriker som inte har det bra… Tyvärr så är det näst intill omöjligt för de som producerar i dessa delar av världen att ha 100% kontroll på alla led i produktions processerna… Detta är något som inte bara Zara sliter med, utan även H&M och andra stora kedjor. Mina tankar går till alla som berörs och jag hoppas av hela mitt hjärta att det finns personal som följer upp denna sak.

   Önskar dig en fin fortsättning på dagen! Kram!

 3. Marlen says:

  Hihi när du är på Englunds så får du häls till Björn Nilsson ( en av deras bästa säljare och min makes barndoms kompis! )

  • Åh då ska jag spana efter Björn nästa gång jag är där och hälsa från dig! 🙂 Vi är så glada över att vi köpte bilen där.

   Njut din kväll och jag önskar dig en magisk morgondag! Kram! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *