BLOMMOR TILL DIG!

Allmänt

43d42edb7b6e181bb1a08023308d8180-1

Dagens pepp.

Hello darlings! 

Tisdag idag och solen strålar. Härligt!  Men, jag är suuuuuper rädd för att jag håller på att bli sjuk. Är tjock i halsen, näsan rinner och jag känner mig varm… Håller ALLA tummarna för att det är ett f.a.l.s.k.t. alarm!

Sen såg jag föresten färdigt debatten mellan D & H igår kväll och alltså v.i.l.k.e.n. såpopera…!  men på slutet, då de fick frågan om vad de gillar bäst hos varandra? så svarade Hillary att hon imponeras över Donalds barn och det gör jag också! eller i alla fall Ivanka (sonen har jag tyvärr inte lika bra koll på) som är en super duktig business woman.  Nej, nu släpper vi the crazyness fram till nästa debatt tycker jag.  Men  – måste bara berätta att jag såg den svenska debatten på Agenda också häromkvällen. Snacka om kontrast mot det amerikanska…! Ha, ha.  Och nu kan det ju kanske se ut som att jag är värsta politiskt-intresserade-tjejen men det är jag inte (vet helt ärligt inte ens vem jag skulle rösta på idag om det var val idag? och inte blev jag mycket klokare efter söndagens Agenda heller….). Det är bara debatterna jag gillar, jag studerar kroppsspråket, retoriken, och fascineras över deras förmåga att tala. 🙂

14671124_10153864426690796_5503390810049855325_n

Har du sett en vackrare blomsterbukett? den kommer hela vägen från Ryssland (följer en blomsterbutik i Moskva på insta.) och är till DIG! Ja, till dig som läser min blogg och förgyller mina dagar så mycket med alla underbara kommentarer. För ni läsare ger mig SÅ mycket härlig bloggpepp om dagen och det sätter jag så enormt stor pris på så: t.a.c.k.!!! (du får printa ut buketten och sätta upp den på anslagstavlan!).

ivanka-trump-jewelry-bridal-5

Säga vad man vill om hennes pappa men vackra Ivanka är en inspirerande businesskvinna. 

Nej, nu måste jag strax köra förbi J´s skola. Kom nämligen på att jag glömt att lägga ner sockar i gympapåsen och hon har på sig strumpbyxor idag. Igår var det läxorna, idag sockarna, oh my… hur ska detta sluta….? Ha, ha. Ja, ja, jag ska oavsett ut och fixa ärenden så tar allt på samma sväng.

Önskar dig en underbar dag! 🙂

OMG! vet du vad som precis hände? du vet höger tånagel som jag haft SÅ ont i länge för att jag fastnade i en sak med tån…? nu fastnade jag precis i ett hål i jeansen med nageln och den lossnade (!!!) och står rakt upp men sitter fast liiiite längst ner. SÅ himla äckligt. Så – måste köra raka vägen till en vårdcentral så att de får ta bort den…. uff, detta känns inte fräscht alltså. Och jag som vill vara snygg om fötterna i L.A…  ja, ja, bara att gilla läget. Men hur länge tar det innan en helt ny tånagel växer ut??? någon som vet?

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 16 Comments

16 responses to “BLOMMOR TILL DIG!”

 1. Tack för blommorna!
  Vilken jättebukett jag köpte på Hötorget , till svärmor, för 120:-.
  Hoppas du slipper förkylning.
  Jag var /är tyvärr jätteförkyld hela helgen.
  Inte kul flyga, ont i öronen.
  Fortsatt fin dag önskar Titti

  • gizmolina says:

   Varsågod! Och så lyxigt härligt det låter med blomstershopping på Hötorget! Älskar att shoppa blomster där! 🙂 Och tack för omtanken ang. förkylningen, det känns som att den inte bryter ut, att den håller sig till lite feberkänslor och snuva så håller tummarna…. Vore allt för trist att vara förkyld i L.A….

   Önskar dig en magisk onsdag fylld av solsken! Kram!

 2. Kul att bli uppskattad 🙂

 3. Pia says:

  Vem packar jympapåsen ?? Trodde det var J som har jympa och inte du …..haha !
  Ofta brukar föräldrar inte ha tid att låta barnen ta ansvar men med ett barn och att du jobbar hemifrån så måste du ha tid att coacha henne att ta ansvar.

  Tänk om man fick den vackra bukten hemlevererad men tack för att jag fick den serverad här på datorn 🙂

  • gizmolina says:

   Varsågod för blommorna! Glad du uppskattar de! 🙂 Sen får jag erkänna att det är jag som packar gympapåsen till Johanna. Tänker att hon hinner packa den själv hundratals gånger senare så, jag tar det en stund till. Men – det är hon som håller koll på vilka dagar den ska packas. Så vi får väl kalla det teamwork…! 😉 Sen borde jag verkligen ha idrott jag också, oh my… det tar vi senare… Ha, ha.

   Önskar dig en magisk dag Pia! Kram!

 4. Kerstin says:

  gissar att en tånagel växer en knapp mm / vecka. dom växer ju betydligt långsammare än fingernaglarna….men jag vet inte riktigt säkert.

  • gizmolina says:

   Uff, uff…. då kommer tån med andra ord inte att vara speciellt stylish då vi reser till Thailand… Well – tur det finns snygga plåster med bling bling. 😉 Och tusen tack för infon Kerstin!

   Önska dig en magisk dag fylld av solsken! Kram!

 5. Oj,tack så MYCKET för den fina buketten (= och tack till dig, för att man får följa och inspireras av din härliga blogg (= fortsätt som du gör!

  Ja,jag tycker med att Ivanka är en riktigt bra business woman att inspireras av (=

  Kramar

  • gizmolina says:

   Åh tusen tack för underbart härlig feedback och fantastiskt fina ord Jeni! Nu smiler jag från öra till öra här! 🙂 Det är kommentarer som din som får mig att känna glädje i mitt bloggande! så – T.A.C.K. !!

   Önskar dig den allra bästa onsdagen fylld av solsken och lyckliga stunder! Kram!

 6. Eva Rydin says:

  Åh vilka fina blommor du sänder.
  Stackars dig med din tånagel, tycker det är både läskigt och ont med tånaglar, särskilt de som lossnat. Usch! Har själv haft en lös nagel, vill minnas att det tog ganska lång tid innan den växte ut ordentligt. Du får skydda tårna nu. Var lite rädd om dig!
  Tack för rolig inspirerande blogg.
  Kram Tummelisa

  • gizmolina says:

   Tusen 1000 tack för omtanken med tån och miljoner TACK för fantastiskt fina ord och peppande bloggfeedback Eva! Åh nu blev jag SÅ glad! 🙂 Dialogen och kommunikationen med er bloggläsare är det som gör mitt bloggande så vansinnigt kul så: t.a.c.k. !!

   Njut din onsdag och fånga de lyckliga stunderna! Kram!

 7. Camilla says:

  Å tusen takk for nydelig bukett ☺og herlig blogg

  • gizmolina says:

   V.a.r.s.å.g.o.d. Camilla! Jag blir otroligt glad över att du uppskattar blommorna och miljoner tack för peppande bloggfeedback! 🙂

   Önskar dig den allra bästa dagen och hoppas att den blir fylld av både glädje & solsken! Klem!

 8. Marianne says:

  Nästan ett år tar det för en tånagel att växa ut, gjorde det i alla fall för mig när jag tappade min

  • gizmolina says:

   Ett ÅR ??? Oh my…. detta är ingen rolig historia alltså… Och idag har jag så ont att jag måste ta en tur till en annan läkarstation och hoppas på bättre hjälp där. Uff… önskar att man kunde trycka på en knapp och vips! så kom en ny nagel ut. Ha, ha.

   Önskar dig en magisk dag Marianne! Kram! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *