Böcker = inspirasjon & nöje.

En bok för nöje & avkoppling, en för pepp & inspirasjon = perfekt mix!

Phuket kl.22.40.

Det är inte ofta jag spontat shoppar en bok som jag inte hört något om  men idag då jag såg coveret på boken “Life without limits” så fängslade den mig direkt. Författaren, Nick Vujicic, är 27 år och har varken armar eller ben och på covereret står det “inspiration for a ridiculously good life”. Jag är sååå NYFIKEN på boken att jag sitter och läser i den samtidigt som jag lastar ner bilder…. Har någon av er läst den?

Jag läser föresten alltid böcker på engelska. Tycker att det är ett perfekt sätt att hålla språket igång.  Och om du befinner dig i Phuket så får du inte missa bokhandeln B2S på Central Festival. Den är super! 🙂

Kategori: Mina Phuket tips!, Thailand 2010 | 6 Comments

6 responses to “Böcker = inspirasjon & nöje.”

 1. Louise says:

  Hej!
  Ser ut som ni har det fint i Thailand!! Oslo bjuder på lite varierat väder i dagarna men det går mestadels i slask alternativt halka…så njut!!:) Fick boken “Life without limits” i julklapp och började faktiskt läsa den igår. Håller tummarna för att den är bra! Ha en fin kväll!

 2. Jag har bara koll på Sophie Kinsellas böcker och de är ljuvliga. Håll oss uppdaterade om den andra boken om det är ngt du rekommenderar! Njut av solen!

 3. linda Wiren says:

  Hej, Fick boken i julklapp av min mor. Glädjer mig till att läsa den. Kommer nog känna att mina vardagsproblem är som en fis i rymden.
  Längtar.
  kram

 4. Hestia says:

  Har ikke lest boken, men har sett flere intervjuer med Nick. Når HAN kan sette seg mål og nå dem, kan vi andre det også. -og en god påminnelse om at vi faktisk har det bra, vi som lever i et vakum av ting og muligheter!

  Godt Nyttår, forresten. Jeg har ikke blogget på “evigheter”,men håper jeg får skrevet (og lest) mere blogg framover

 5. Wenche says:

  Ååååå, en ny Shopoholicer-bok:))) GLEDER meg til den kommer på norsk:)Den andre boken har jeg ikke hørt om heller,men den hørtes bra ut!
  Ha ei fin og varm helg:))
  Klem:)

 6. Emma says:

  Åh vilken söt blogg. Jag ska åka till Phuket i mitten på mars men har ingen aning om var, har du några tips på bra hotell eller hur man ska lägga upp resan?:)
  Kram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *