BOK BOK + COSTUME = SANT.

Lanseras 22 november.

Du vet det säkert redan men om inte…. så lanserar BIK BOK en kolleksjon som är framtagen ihop med magasinet COSTUME den 22:a november.   Och eftersom jag personligen gillar stilen till girlsen som jobbar på Costume så har jag höga förväntningar på detta så jag ser fram emot att se plaggen irl på torsdag !

Kolleksjonen är framtagen av Costumes sjefsredaktør Vanessa + moteredaktør Hege i samarbete med BIK BOK´s sjefsdesigner Nina.  “Se for deg Natalia Vodianova når hon er som kulest på fest og Kate Moss når hon ser best ut til hverdags. Detta var utgångspunktet vårt.”   Sier Vanessa.  Kolleksjonen består av 14 plagg och priset ligger på från 99 – 1999 nok.

Du kan se fler bilder från kolleksjonen HÄR !

Ska sticka iväg ut och förbereda kvällens uppdrag nu + att jag ska köpa en ny termometer hit hem för en av J´s läxor den här veckan är att skriva ner vad det är för grader / väder varje dag.  Tänk så mycket nytt de små lär sig varje dag !

Kategori: Allmänt | 3 Comments

3 responses to “BOK BOK + COSTUME = SANT.”

 1. Elin says:

  Måste definitivt kika in på Bik Bok på torsdag! Vilka snygga kläder

 2. Veronica says:

  Hejsan! Skulle så gärna vilja se ett “hemma hos” reportage från ditt hem när du “gjort jul” kan du inte visa ett sånt för oss trogna läsare? Kram kram från Veronica med familj i Norrland

 3. Josefine says:

  Åh jag skulle också kommit men har ett möte jag inte kan missa.

  Ha en fin kväll sötis. PUSS

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *