BOKSTAVEN Q & EGENTID.

Casa Gizmolina runt kl.21.  Jag är så glad i min vackra vas. Den kryddar verkligen vardagsrummet.

Det var en varm Johanna som somnade direkt hon la ner huvudet på kudden i kväll utan att ha orkat äta varken lunch eller middag…stackars… Men hon är stark alltså för hon vägrade att lägga sig utan att ha gjort läxan! (trots att jag sa att det var helt OK att droppa det eftersom hon var sjuk )så – hon satte sig på sitt rum och skrev veckans ord och då hon skulle skriva 3 ord på bokstaven Q så kom varken hon eller jag på ett enda….!? och då började hon gråta och sa att hon inte skulle få någon smile i läxboken om hon inte klarade att komma på 3 ord så – jag satte mig och googlade helt utan lycka så till slut  efterlyste jag ord på Facebook och alltså vad skulle jag göra utan mina vänner? På ett-tu-tre så hade vi 3 ord i box ! vi  snackar: q-tips, quiz & quesedillas (det sista var det enda ord jag kom på ihop med queen som ju inte är speciellt norskt…och det är i och för sig inte quesedillas heller…)  och med det kunde hjärtat pusta ut ! 🙂

Kvällens mms till JIG som ska shoppa taxfree på Gardemoen. Kan inte leva utan Touche Eclat  från YSL.

Nu njuter jag egentiden, packar, jobbar, städar, lyssnar på Sade (som alltid) och håller tummarna för att jag kommer mig iväg med min flight i morgon. Pratade nämligen precis med JIG som är på väg hem efter en längre jobbresa och det var visst inte heeelt lägligt för honom att stanna hemma med sjuk dotter så girls: wish me luck !!! för jag skulle verkligen behöva den här resan till att tanka energi, hamstra inspiration och bara vara…!

Kategori: Allmänt | 8 Comments

8 responses to “BOKSTAVEN Q & EGENTID.”

 1. Titti says:

  I wish you luck….kram Titti

 2. K says:

  Håper du kommer deg av gårde 🙂 det passer aldri med syke barn, uansett jobb.

  God reise 🙂
  Klem Kristine 🙂

  • gizmolina says:

   Nej, det passar aldrig med sjuka barn… och jag hoppas också att jag kommer mig iväg men det ser tyvärr mörkt ut…

   Önskar dig en fantastisk torsdag Kristine! Klem!

 3. Annette says:

  Du må få komme deg avgårde, krysser virkelig fingrene for deg!
  God bedring til Johanna, stakkars!
  Håper JIG forstår at dette er viktig for deg, det passer aldri med syke barn, men de må bare prioriteres 🙂
  God bedring og god tur!!

 4. gizmolina says:

  Tusen tack snälla Annette men det ser tyvärr ut som att jag kan sluta packa och planera för en dag hemma med Johanna istället… OM nu inte hjärtat vaknar frisk och kry i morgon så klart. Man vet ju aldrig med barn…!

  Njut kvällen vidare och jag önskar dig en fantastisk morgondag! Klem!

 5. Maria says:

  Åh jag som är ledig idag…..tänk om jag bodde kvar i Oslo. Då skulle jag kunna passa den lilla. Håller tummarna att du kommer iväg ♡ krams maria

  • gizmolina says:

   Men åh så snällt och omtänksamt av dig Maria! Jag håller också tummarna att jag kommer mig iväg med en senare flight för tyvärr fick jag precis avboka…

   Önskar dig en magisk dag! Kram!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *