BOMTUR.

Allmänt

Underbara detaljer, check tex vasen ! och de där små pappersbägarna är ju the cutest.  

Johanna hade gjort sig SÅ fin för att vara med mig på mässan (hon hade tagit på sig sin finaste klänning från Room Seven + en rosa Chanel inspirerad jacka från Benetton) och hon såg verkligen fram emot det. Hade t.o.m. tackat nej till att bli med vänner på ski idag för hon ville  på inköp men vad händer? Vi kom inte in !  Eller jag kom så klart in, men inte J p.g.a. åldersgräns på 15 år. Så då kan man ju undra hur hon kommit in alla andra år då hon varit där med mig ?  Hur som helst, tokigt var det och det hela resulterade i att hon fick sitta med personalen ute i entrén och jag fick 30 min inne i hallen och det mina vänner är ALLT för lite tid. Så, jag hann bara sladda förbi hos Rice och fixa ett speedinköp och sen ut och hämta J igen.  Så ja, dagen blev liksom inte helt som planerat . Och bara så att det är sagt så har jag full respekt för att de inte önskar att det ska springa runt en massa barn inne på mässan. Men att bli med mig 1,5 tim på inköp är en helt annan sak.  Det borde vara mer OK än alla som sniker sig in och egentligen inte har något på mässan att göra….

Well, well,  inget ont som inte har något gott med sig för nu fick jag mer tid till hemmafix! 😉

Det bästa med just Rice är att man blir så G.L.A.D. av alla deras härliga färger!!! att komma in i deras stand är verkligen en energikick !

Nej men bäst att ta tag i den där städningen nu….typ… 😉

Kategori: Allmänt | 6 Comments

6 responses to “BOMTUR.”

 1. Anneli says:

  Hej!
  När jag läste att din dotter skulle med så tänkte jag att hon nog inte fick komma in, ville inte skriva pga det kanske verkade lite drygt. På Formex är det samma åldersgränser. förstår att åldersgränserna finns av en anledning. Men det finns givetvis vuxna som inte heller borde komma in.

  • gizmolina says:

   Jag har känt till den åldersgränsen i alla år men, eftersom Johanna alltid kommit in, trots den, i alla år, så var jag cool på det. Men idag fick jag veta att de skärpt reglerna fr.o.m. denna mässan så nu dröjer det tyvärr 9 år till nästa gång hon kan assistera mig på inköp. Kram ! 🙂

 2. pilotfrun says:

  Underbara och uppfriskande bilder. Jag blir så glad när jag kikar in här hos dig!
  Kramar

  • gizmolina says:

   Miljoner tack för peppande feedback ! 🙂 Nu blev min söndagkväll lite ljusare ! Önskar dig en fantastisk start på nya veckan ! Kram !

 3. ISLANDSMAMMA says:

  Rice är så fint och glad blir man ju 🙂

  TREVLIG KVÄLL söta fina 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *