Bonde söker fru.


Min favorit bonde och hans boys.

Jag tyckte att Peter gjorde helt rätt val i kväll. Vad tycker ni ? och vad tyckte ni om de andra böndernas val? Det är ju bara SÅ kul att se tycker jag och såg ni teasern inför nästa vecka? Oh my, nu verkar det hetta till både här & där 😉

Idag sliter jag med världens sämsta samveta för att jag inte presenterat vinnaren i tävlingen och för att jag inte lagt upp den nya tävling jag nämnde igår. FÖRLÅT !  Ibland räcker helt enkelt inte dygnets 24 timmar …

Nu ska jag natta en sessa som inte kan slita sig från sin nya favvis: "Lotta" 😉

Kategori: Allmänt | 5 Comments

5 responses to “Bonde söker fru.”

 1. Nanna says:

  Tyckte oxå att Peter gjorde helt rätt. Synd att han inte är straight bara, han är ju så manlig.. jag hoppar gärna upp i hans famn 😉

  Gillar absolut programmet men känns som att det var bättre tidigare år, eller?

  Ha en fin morgondag!!

 2. Jonas says:

  Å jag missade så klart Bonde söker.. Igen..

  Kram från Söder

  Jonas

 3. Emma says:

  tänk jag har aldrig sett bonde söker fru.. Jag tänker varje säsong att jag ska göra det, men det blir liksom aldrig av.

 4. Karoline says:

  Hoppas han väljer Ville! Sen har ju den andra killen väldigt fina ögon 🙂

 5. Karoline says:

  Vem tycker du han ska välja då ? 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *