Bort med grått, fram med rosa !

Allmänt


Sålde detta fina kort i min butik Gizmo & Co.

Idag skiner en vacker höstsol här i Oslo men jag har tyvärr ett grått moln på min himmel  …. hoppas att det försvinner snart…  !

  
Jag lovade att visa er hur håret blev så här får ni se! jag gjorde slingor får att få bort utväxten också klippte jag topparna. (min Musse Pigg topp shoppade jag i Singapore på Forever 21) Till höger ser ni vår lördagsfrukost med nybakade muffins.

När dagen inte är så solig & rolig (svenska rolig = kul) så gäller det att hitta på saker som piggar upp en och får en på gott humör och det är precis vad jag tänker göra nu ! 🙂

Hoppas din dag är mer rosa än grå !! 🙂

Kategori: Allmänt | 8 Comments

8 responses to “Bort med grått, fram med rosa !”

 1. Enii says:

  Gud vad fin tröja du har på dig. Vart har du köpt den då? Kram

 2. Alexandra says:

  Jag hoppas att din dag snart är solig och rolig igen! Tack, snälla, för en jättefin blogg! Den hjälper mig att få några härliga stänk rosa de dagar som allt är grått! Kram Alexandra och Wilma

 3. Mimmi says:

  Önskar att det inte fanns några gråa moln på din himmel! Mina moln är orangefärgade och grått finns aldrig på min färgskala. Grått klär mig inte, men då pratar jag enbart i termer som att jag är färganalyserad som "höst". Kram på dig härliga Anna-Stina!

 4. Carola says:

  Min dag är rosa 🙂 solen skiner och det är vakert på träden med rönnbär och pilarna har fortfarande bladen kvar, vilka börjat gulna. Jag hittade en kofta när jag var på stan och så fick jag iväg mina paket till Island också – kan inte bli bättre 😀

  Hoppas din dag blivit mer rosa!

 5. Madelene(Landvetter) says:

  Hej du underbara.

  Hoppas allt är bra med er.Själv är jag litte trött i dag.Hade mina koleger på middag i går jätte trevligt men i dag är man inte den pigaste.Hoppas att ni får en trevlig Lördag.Kram på er.

  Madelene

 6. Caroline says:

  Vilka fina underlägg du har, jag letar efter helt vita men det är svårt att hitta… vart kommer dessa ifrån? Trevlig lördag! Kram Caroline

 7. Helena says:

  Ditt hår är verkligen jättefint, hur fixar du det om mornarna? 🙂

 8. Du har en underbar blogg!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *