Bort med negativt, in med positivt !

Plötsligt har det dykt upp ovanligt många otrevliga kommentarer här på bloggen och därför passar detta kort alldelens utmärkt. Känns som att ni är några girls som helt enkelt har bestämt er för att irritera er på exakt ALLT jag gör. När jag inte jobbade var det fel, när jag jobbar är det fel, när jag gör saker med Johanna är det fel för då gör jag fel saker med henne osv osv osv. 

Jag förstår inte att ni orkar ?  Och vet ni,  när man går runt och är så NEGATIV som ni är så har man inte mycket kul att blicka tillbaka på senare i livet… eller ser ni fram emot att sitta där då ni blir gamla och tänka : “Å vad jag är glad över den där perioden i mitt liv då jag spred en massa skitsnack på bloggar ? Det var en härlig tid det !”  ? Jag förstår mig verkligen inte på er… och jag hoppas ni 2-3 girls som detta berör slutar att titta in hos mig för ni är inte välkomna. Och just det, när ni kallar er olika namn så att alla mina trevliga bloggisar ska tro att ni är många som skriver så ser jag att det är samma person på ip-adressen, det tänkte ni kanske inte på ?

“Bye, bye” som Johanna brukar säga ! 🙂

P.S och ang semestern så är det en kul grej att vänta med att berätta men ni fick det så klart direkt till att “ingen bryr sig” och till att “jag gör så för att få fler läsare”. Ingen kan vinkla saker så fort till något negativt som er. Grattis! Good work !

 

Kategori: Allmänt | 60 Comments

60 responses to “Bort med negativt, in med positivt !”

 1. Anna says:

  BRA sagt, you go girl 🙂 ser fram mot att se var ni hamnar på er resa, hade hoppas på massa härlig Thailandsinspiration igen men jag tror att ni åker till ngt annat underbart ställe, ska bli kul att se det också, ha en FAB söndag, kramar Anna

 2. Jessica E says:

  Hej Anna-Stina,

  Det är så tråkigt att folk skall lägga in spydiga kommentarer, har de inget bättre för sig?!

  jag ÄLSKAR din blogg och läser den varje dag – mitt levande "girlie magazine"!! Du ger mig inspiration!!

  Kram Jessica

 3. Anna-
  TACK ! 🙂 Det är bloggisar som dig som inspirerar mig i mitt bloggande. Önskar dig en alldelens underbar söndag fylld av solsken ! Kram ! 🙂 P.S det blir nog inte Thailand den har gången nej… 😉

 4. Heja dig
  STRUNTA bara i dem Det är bara avundsjuka
  Jag blir alltid glad av att titta in här

 5. Linda says:

  ÄNTLIGEN! Håller med dina ord till fullo ……

  Önskar dig en mysig söndag……

 6. Anonymous says:

  diiiiiiiiiiiin blogg äger

 7. Jenlen says:

  Usch så trist med folk som ska skriva ngt negativt, så onödigt & varför liksom..
  Din blogg är underbar läser den varje dag man blir så glad av din blogg!
  Jag är allt nyfiken på vart ni ska åka 🙂
  Kram

 8. Marre says:

  Hej
  jag håller med dig! Hur orkar folk? Jag gillar din blogg och läser den med ett leende på läpparna
  GO GIRL !!!
  Marre

 9. BRA sagt Anna-Stina!
  MEN, dessa personer ska inte ens behöva få ta plats i din blogg, så det enklaste vore att bara ignorera dem helt och hållet. Det kan vara svårt, men till slut ger dem sig nog. Hade en som dök upp lite då och då och kommenterade negativt i upp 10-15 inlägg åt gången och verkligen tiggde om uppmärksamhet. Hon letade fel med ALLTING. Helt otroligt hur en del fungerar…

 10. Jag tittar in här då och då och förundras ibland över vilka trista typer det finns… Kommentarerna säger en hel del om deras personlighet. Jag tror stenhårt på karma och att allt kommer tillbaka 🙂
  Stor & glad söndagskram härifrån!

 11. Mobbad says:

  Jag är en artonårig pojke som blir mobbad. Varje morgon vaknar jag med ett illamående och varje kväll funderar jag på varför jag lever. Jag blir utsatt för skällsord, slag och hotelser dagligen. Men ingen verkar lägga märke till det, trots att det sker helt öppet. I min blogg berättar jag hur det är att leva som mobbad i dagens Sverige, hur dåligt jag mår, i hopp om att folk ska uppmärksamma min och många andras helvetesliknande vardag.

  Snälla, läs min blogg och länka till den i din. Tillsammans kan vi sprida kunskapen om mobbing och försöka utrota den!

  http://www.metrobloggen.se/pojkebloggen

 12. Åsa says:

  BRA skrivet jippi!!!! Jag fattar inte att folk kan bli irriterade i denna bloggen, den är ju bäst!!!! Blir tok inspirerad så jag vill riva ut allt jag har i garderoben och allt jag har i hallen när jag ser er dina kläder och er hall (även resten av ert hem). Anna-Stina fortsätt som du gör och jag ser verkligen fram emot att få veta vart ni ska åka…. är oxå sugen på att packa väskan och suget blir starkare och starkare så vem vet, snart kanske man står med passet i handen och solhatten på huvudet 🙂 Vart ni än åker… ha en underbar resa!!!!

 13. Marlen says:

  Ville bare si at jeg setter stor pirs på deg og bloggen din, jeg kommenterer nok desverre ikke ofte nok..
  Ha en strålendes søndag:)

 14. b & v says:

  PAOW TRACKASERAR OSS!!

  Paow är igång igen. Vad tycker du om att en storbloggare trackar ner på mindre bloggar?
  Läs vårt senaste inlägg och tyck till!

  http://apieceofsisters.blogg.se

 15. Li says:

  Bra skrivet!!!! Kram

 16. Jessica says:

  Go go Anna-Stina! Det är bara skita i dessa kryp! 😉 Ha en underbar söndag!

 17. Lena says:

  Hei AnnaStina.
  Syns det er så trist at folk går rundt med så mye negativitet. Og at de orker å bruke tid & energi å drive å skrive dritt på andres blogger, de er STYGGE mennesker !!

  Syns du har en super blogg og leser hver dag og venter alltid spent på nye innlegg 🙂 You go girl!!
  Ps. Tipper på Mallis denne gangen…

  Ha en solrik søndag..

 18. b & v says:

  PAOW TRACKASERAR OSS!!

  Paow är igång igen. Vad tycker du om att en storbloggare trackar ner på mindre bloggar?
  Läs vårt senaste inlägg och tyck till!

  http://apieceofsisters.blogg.se

 19. Jane says:

  Heisann:-)
  Jeg synes du har en super blogg!
  En av de få jeg leser hver dag.
  Leste de negative kommentarene nå; og hva er det folk tenker på; Tenk å legge seg oppi ditt liv og din blogg; for noen folk! det er bare for dumt. jeg sier: Lev og la leve.
  Likte svaret ditt, og bildet sååå godt, bra å si fra; You go girl!

 20. Nicky says:

  Fy vad tråkigt! Tänk att folk orkar! 🙂

  Anyway, ha en mysig söndag!! Kram/Nicky 🙂

 21. Madelene(Landvetter) says:

  Hej.
  Bry dig inte om vad dom skriver.Jag tycker att din blogg är den bästa och det är alltid lika roligt att läsa. Ha en underbar söndag.
  Kram Madelene

 22. Anna i Sundsvall says:

  Hej Anna-Stina!
  Instämmer med de övriga, DIN BLOGG ÄR DEN BÄSTA!
  De som bara skriver här för att löjla sig och få dig på dåligt humör är såå pinsamma. LÖJLIGT är ordet! Fortsätt i samma anda, DU INSPIRERAR!
  Stor kram och trevlig resa! / Anna i Svall

 23. sandra says:

  Så trist att det alltid ska vara någon/några som måste klaga och bara förstöra . . . att dom orkar. Men som sagt det säger en hel del om dess person.
  Jag gillar iallafall din blogg och jag hoppas ju fortfarande på att vi ska få till en date i phuket som vi aldrig gjorde sist.
  Vi planerar iallafall en lång resa dit snart igen. Fast nu hyr vi kanske ettt hus i kamala eftersom skolan inte öppnat än verkar det som i chalong.
  Ha det iallafall jätte bra.
  Massa kramar

 24. Mina says:

  JA!!!
  Holder med deg i det du skriver, tenk så latterlige de som det gjelder må føle seg, der de sitter bak skjermene sine.
  Din blogg er og SKAL være fylt med masse insirasjon, pepp og glede (det er iallefall sånn jeg opplever den ;)), og da hører det ingensteds hjemme med ekle og patetiske kommentarer som bare er ment til å såre.

  Jeg synes bloggen din er F.A.N.T.A.S.T.I.S.K, og jeg må smile hver gang jeg titter innom. Jeg håper du fortsetter med bloggingen leeenge, og at du vet hvor godt du er satt pris på av de aller, aller fleste av oss.

  Ønsker deg en FLOTT dag!! 🙂

 25. gu va trist me sånna människor. d e ju sånna som blir sånna där bittra gamlingar.

 26. Jessica says:

  Hej Anna-Stina!
  Jag är så dålig på att kommentera nu för tiden 🙂 men jag har sedan starten läst din blogg troget mer eller mindre varje dag.
  Du ÄR en så stor inspirationskälla, jag beundrar din ork och ditt engagemang för bloggen trots att du periodvis får en del "skit".
  Blir väldigt ledsen för din skull, för det känns både orättvist och elakt.
  BRA att du säger ifrån för det är inte ok att bete sig så.
  Det är lätt att räkna ut att det "bara" handlar om avundsjuka, men det spelar eg ingen roll, man tar ändå till viss del åt sig av sådana kommentarer.

  Vi är många som älskar din blogg, du inspirerar så många här ute, och jag hoppas jag får fortsätta följa dig och din fina familj länge till.

  Johanna har blivit så stor över sommaren, en riktig prinsessa, hur söt som helst!!

  Önskar der en underbar semester, det är DU7ni värda!!

  Kramar i massor!
  //Jessica

 27. Madeleine says:

  Bra skrivet! Jag tycker du e underbar! Har aldrig stött på någon mer härlig o gladare person än dig. Du e en stor förebild :-). Kram

 28. Jessica says:

  Hej Anna-Stina!
  Jag är så dålig på att kommentera nu för tiden 🙂 men jag har sedan starten läst din blogg troget mer eller mindre varje dag.
  Du ÄR en så stor inspirationskälla, jag beundrar din ork och ditt engagemang för bloggen trots att du periodvis får en del "skit".
  Blir väldigt ledsen för din skull, för det känns både orättvist och elakt.
  BRA att du säger ifrån för det är inte ok att bete sig så.
  Det är lätt att räkna ut att det "bara" handlar om avundsjuka, men det spelar eg ingen roll, man tar ändå till viss del åt sig av sådana kommentarer.

  Vi är många som älskar din blogg, du inspirerar så många här ute, och jag hoppas jag får fortsätta följa dig och din fina familj länge till.

  Johanna har blivit så stor över sommaren, en riktig prinsessa, hur söt som helst!!

  Önskar der en underbar semester, det är DU7ni värda!!

  Kramar i massor!
  //Jessica

 29. Maria P-N says:

  Bra skrivet! Strunta i de negativa kommentarerna!

 30. Margrethe says:

  Hei, bloggen din er utrolig fin, du har inspirert meg masse og det er jeg takknemlig for, takk! Ha en strålende dag! Mvh Margrehte

 31. Julie says:

  Jeg er fast leser av bloggen din, og er om jeg kan innom deg flere ganger i løpet av dagen. Du er en stor inspirasjonskilde og jeg blir glad av å lese. Jeg er også glad for at Johanna er en del av bloggen, snapper opp tips her og der 🙂 Keep up the good work, at du er en god mamma er det i hvert fall ingen tvil om, Johanna stråler jo som bare det, og virker som et harmonisert barn som er fornøyd i hverdagene! Ha en fin søndag i Oslo, sola skinner:)

 32. Maria says:

  Som jag skrivit förrut…..människor som Du är unika och sällsynta, förutom endel falska kopior. Men grejen är den att Du är äkta vara.(har träffat dig x flera på Gizmo)
  Med din skönhet, talang, ödmjukhet etc. blir du en perfekt måltavla för de med dålig självkänsla. Dålig självkänsla=älskar att slå ner på det perfekta.
  Jag jobbar med min självkänsla varje dag å när jag hamnar i avundsjuk-irritationskänslan klarar jag nu oftast att bemästra den. Du, sen jag hittat dig igen, ger mig min dagliga dos inspiration! Krams m

 33. Sara L says:

  varför vara negativ mot dig? positivare människa verkar ju inte finnas, det är just därför jag läser din blogg. keep it up girl 🙂 du är en förebild

 34. emelie&hugo says:

  Ja, vad säger man…. Helt otroligt vilka människor det finns – att man orkar och lägger ned tid på att läsa bloggar och kommentera då….

  Jag gillar verkligen din stil och din blogg. Blir inspirerad!

  TACK <3!

  //emelie med Hugo 1 ½ år

 35. Mickan says:

  Jag som inspireras av dig så mycket och känner att "sån vill jag också bli den dagen jag blir mamma"! De kanske är några stycken som hackar på dig men vi är många fler som hyllar dig!!

 36. Ullis says:

  Börjar vi om igen… ngt hände 🙂

  Tack ännu en gång för en kanon bra blogg, älskar den. Du är en stor insperationskälla för mig, Du och Din underbart söta lilla prinsessa Johanna Alexandra.
  Läser alltid den på morgonen när man och barn gått hemmifrån, mina egna minutrar innan arbetet. Arbetar som konsult fast mest inom optikbranschen.
  Är dålig på att lämna avtryck här på bloggen.

  Livet är inte bara en fest utan oxå en dans på rosor!

  Önskar Er en mysig söndag och en UNDERBAR semester.

  Kramisar från Ystad

 37. erica says:

  bra att du biter ifrån, din blogg är ju så positiv och ska inte svärtas ner av negativ energi!
  jag hoppas hoppas på thailand, då ni ofta befinner er på samma ställen som jag när jag är där, men känns inte som att det blir det denna ngn. väntar m spänning 🙂

 38. Katarina says:

  Läser din blogg tycker du är en härlig tjej med energi,
  låt inte de negativa och avundsjuka förstöra för dig och oss, skriver man som dessa mår man inte bra.
  fortsätt vi håller på dig.

  Hösthälsningar från Luleå.

 39. Hej Anna-Stina!

  Hmm, måste bara kommentera med att du är så pass gammal att SLUTA BRY DIG. Radera såna kommentarer helt enkelt. Inget att bry sig om. Du vet väl säkert att i bloggvärlden är dom flesta under 20 år……….

  KRAM modellmini

 40. Isa says:

  Vill du bli veckans blogg? gå in på min blogg och anmäl dig till veckans blogg:) puss<3

 41. Angelica says:

  Ja tråkigt med sådana kommentare. Tänk att vuxna kan bete sig så…pinsamt. Älskar din blogg får så mycket tips om inredning och annat!
  Ha en skön dag
  kramar Angelica!

 42. Nina Josefin says:

  Bra sagt! de som ägnar sig åt sånt har helt enkelt inget bättre för sig.
  Härligt blogg och tack:)

 43. Elisabeth says:

  Jeg blir litt trist og sint på dine vegne, når jeg leser at noen få prøver å sverte med spydige kommentarer!! Hva er vitsen? Hvor ble det av alminnelig høflighet og dannelse? Usj, usympatiske mennesker.
  Nei, dem bør helt enkelt ikke logge seg inn på din blogg.

  Jeg er en trofast leser av din blogg, og jeg leser den hver dag.
  Du har en fantastisk blogg!!! Og du gir masser av inspirasjon og glede, TAKK Anna-Stina! Ønsker deg og din familie en fortsatt god og solfylt søndag!
  Klem Elisabeth

 44. Kristine says:

  HEI! Vi andre elsker jo din blogg fordi du gir så mye av deg selv, samt at din POSITIVITET lyser opp vår hverdag. Et FORBILDe i hvordan man bør tenke og ha det i hverdagen. Dine kommentarer lyser opp! Prøv å ikke bry deg om disse useriøse og dumme innleggene. JEg syns du bør vente med å fortelle hvor du skal på tur – syns det er spenende jeg"!!!
  Kos deg masse! I dag har vi vært på fjelltur!!!
  KLEM 😀

 45. Philippa says:

  Jag njuter av att läsa din blogg. Tack för att du delar med dig och alltid inspirerar!

 46. Tråkiga typer kommer det tyvärr alltid att finnas!
  Tycker massor om din blogg,
  tack för all härlig inspiration!

  kramar Anna

 47. Ragnhild S.E says:

  DU ER VERDIFULL-DET FINESTE GUD HAR SKAPT, SÅ SØRG FOR AT INGENTING AV DEG GÅR TAPT!!!!!

 48. Martina says:

  Jag vill bara säga tack för en underbar positiv blogg med en massa inspiration. Håller med varför ska man skriva något ont, då kan det lika gärna vara! KRAM

 49. TUSEN MILJOOOOOONER TACK mina underbara bloggisar för alla peppande kommentarer ! Ni är helt FANTASTISKA och jag blir lycklig när jag läser alla FINA ord ni skriver till mig.

  Ni ger mig ENERGI och GLÄDJE i mitt bloggande. TACK för det !!!

  Miljoner KRAMAR till er ! 🙂

 50. Linda says:

  Bra sagt!!!! Fattar inte varför vissa ska vara så negativa hela tiden.
  Tack för din underbara blogg.

  Kram

 51. nina says:

  Hei.
  Aldri stopp å blogge, bloggen din er en utrolig inspirasjon i hverdagen.
  Nina

 52. Viktoria says:

  Keep up the good work girl!!
  Bloggen din er fantastisk og gir masse tips og ideer. Du gir masse av deg selv i bloggen, takk for at du deler med deg! Blir rett og slett glad av å lese den. ELSKER bloggen din 🙂

  Klem

 53. Mingar says:

  För lite över ett år sedan 'ramlade jag över' din blogg av en slump. Tidigare hade jag inte läst bloggar alls, då jag inte såg någon nytta med att läsa om andras liv. När jag började läsa det du skrivit ändrade jag åsikt för jag kände att jag fick energi och inspiration av dina rader och sedan dess är jag fast. Nuförtiden går det knappt en dag utan att jag 'tittar in' och blir inspirerad.

  Det jag vill säga är att jag hoppas att du fortsätter vara den du är och fortsätter skriva om ditt liv, kläder och inredning för det är ju det som är Gizmolinas..

  Jag hoppas att du/ni får en fantastisk semester – wherever you go.. 😉
  Kram!

 54. Lisa says:

  Hej!

  Jag läser din blogg flera gånger varje dag(beroende) och älskar den. Har två små gulltroll här hemma och varje dag känns kanske inte så glamorös som man skulle kunna önska, men din blogg ger mig massor av glamfeelings och energi! Jag blir helt enkelt superglad över den. Keep it up!

  Stora kramar
  / Lisa

 55. Pangis says:

  dBravo AnnaStina! Stå på dig! u har ju en suverän blogg och du är den bästa mamma Johanna kan få. Jag önskar jag hade hälften av din energi och livsglädje! Du inspirerar t o m en pangisbrutta till mode och inredning (Ja jag har sagt det förr men det är sant och det betyder något!!:-) Det finns INGET att reta sig på hos dig, tvärtom..men säker massor att avundas! Kram tjejen.. you go giirrl! Btw..Det är din och din familjs ensak om du berättar i din blogg vart ni ska resa på semester.. Ni är ju inte allmän egendom bara för att du har en bra och populär blogg.

 56. KarolinaN says:

  Mitt i prick! Nu bryr vi oss inte om dessa bisterkvistar mer!

  Kram och gonatt;)

 57. Caroline says:

  Hej! Jag blir så glad över att läsa din blogg, du inspirerar mig varje dag!

 58. Kamilla says:

  Drit i dem, jeg leser bloggen din hver dag og den gjør meg glad 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *