Breakfast at.. Baker Hansen & dagens tänkvärda.


Breakfast at Tiffanys.  (bilden kommer från Visualize.us).

Det blev en impulsiv & MYSIG frukostdejt med min kära Kjersti på favorit stället: Baker Hansen på väg hem från dagis idag. Visst är det HÄRLIGT med spontanitet ! tyvärr är det lite sällsynt med sånt nuförtiden då vi oftast har fullbokade kalendrar men det är ju SÅ trevligt när det väl händer ! 🙂
 
Jag åt en fantastisk räksmörgås och då jag skulle fota den så stod det "change the battery pack" .. så, tyvärr blev det inga bilder tagna, men jag ska gå dit och fota sen så ni får se för den var i en klass för sig 😉


Håll fast vid dina drömmar och lyssna mer på ditt hjärta än på folket..

Kom ihåg att ta hand om dig och att göra vad du vill och inte vad andra önskar att du ska göra. Våga sticka ut från "mallen" genom att gå dina egna vägar och köra "din grej". Det är då man får framgång ! 🙂

Nu ska jag ta några telefoner och sen iväg ut på jobb så vi ses igen lite senare. 

P.S   Imorgon startar salget på Kamikaze. 

Kramar ! ♥

Kategori: Allmänt | 3 Comments

3 responses to “Breakfast at.. Baker Hansen & dagens tänkvärda.”

 1. KarolinaN says:

  Men vilket HÄRLIGT och upplyftande citat! Det behövde jag läsa idag:)

  Kram!

 2. TACK för att du delar med dig av all din härliga energi, du gör mig GLAD!

  kraaam Anna

 3. Sofie says:

  Tack för att du ljusar upp min dag med så fint citat. Din blogg är så inspirerande! Tusen tack…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *