BREAKFAST WITH A SMILE.

Morgonens instagram. Du vet väl att du kan följa mig där också? Jag heter: gizmolinas och om du inte har en app till din i-phone så kan du följa instagram via din dator: www.instagram.com/gizmolinas

Gooodmorning sweeties!

Idag hade jag J´s skidor under armen då vi gick till skolan för hon ska nämligen på skidskola, i skoltiden, och hur norskt är inte det? eller har ni skidskola på skoltiden även i Sverige?  (den är 5 torsdagar och vi föräldrar har betalat in typ runt 800 nok)  Johanna såg verkligen fram emot dagen och det passar mig fint att hon får lära sig att åka längdåkning i skolan för jag är inte så glad i det själv. Åker hellre slalom om jag ska välja…

Men jag ska inte åka speciellt mycket skidor idag, istället ska jag packa varor och kontorsjobbba och det ska bli riktigt kul för jag är så otroligt peppad om dagen. Som att jag vaknat upp efter en dvala för jag var inte lika energifylld i höstas (note to self: göra klart min bloggsummering av 2012). Det att vi startat ett nytt år med nya möjligheter känns bara SÅ bra! 🙂

I ♥ tulpaner !!!

Inspirerande magasin + gott svenskt bröd + svensk hushållsost + juice = FAB start på min dag.

Nu ska håret fixas och smink på och sen….off I go!  Såg du föresten Mia på Grötö igår? Riktigt mysigt program tycker jag .

Önskar dig världens b.ä.s.t.a. dag!  🙂

PuSs & kRaM!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 14 Comments

14 responses to “BREAKFAST WITH A SMILE.”

 1. Å så fint det är med tulpaner! Har inte köpt hem några ännu detta år =)

  • gizmolina says:

   Tack ! 🙂 Vet du att då tycker jag att du ska gå ut och unna dig en bukett idag ! det är du värd ! Kram ! 🙂

 2. Solveig says:

  Såg just Mia på Grötö på TV4 Play. Mycket bra !!! Ha en bra dag !! Kram

  • gizmolina says:

   Smidigt med TV4 play så att man kan se när det passar… ! Jag tycker också att det var riktigt BRA ! 🙂 Njut din dag ! Kram !

 3. guttemamma says:

  Hei!
  Tusen takk for nydelig pakke i posten, jeg har fått så mye skryt for både bukser og skjerf på jobb:-)
  PÅ skolen jeg jobber går vi “alltdi” på ski i gymtimene hele vinteren…:-), men det koster jo ikke noe!
  Fin dag til deg!
  Klem fra Anette

  • gizmolina says:

   Åh vad glad jag blir när jag läser att du är nöjd med din Gizmolina shopping! 🙂 Tusen tack för feedback !!! Önskar dig en strålande dag! Klem !

 4. Ditte says:

  Jodå, man kan absolut ha både skidskola och skridskoskola under skoltid i Sverige. Men ofta har brist på snö och is hindrat det. Dtt brukar ingå i skolans idrottslektioner, som kan utökas under vissa perioder och det är gymnastik/idrpttsläraren på skolan som instruerar. Och det är kostnadsfritt!
  Håller helt med dig om att så här års är det härligt att fylla hemmet med mängder av tulpaner. Att unna sig lite lyxiga frukostar i lugn och ro är ju allid en mysig start på dagen.

  Och “Mia på Grötö” gillade jag också. Avspänt och okonstlat.
  Önskar dig en bra dag!

 5. Maria Wallinder says:

  Jo då, både skridskor och skidor åks i skolan. Skridskor en gång i veckan för min dotter som är 6 år. Tyvärr ställer ju snöbrist till det för skidåkningen i Sthlm för det mesta dock. Men inget får ju kosta i svensk skola så det är gratis

 6. Anna says:

  Och på min sons skola har dom ridning på skoltid i halvklass – utan kostnad. Det tyckte jag var lite kul, då det kanske inte är förstahandsvalet som kille att utöva.
  Men nästa vecka blir det skridskoåkning 🙂

 7. Mona says:

  Hej!

  Här i Boden, Sävast får barnen lära sig längskidåkning, skridskor och golf helt utan kostnad ( dock måste man köpa längdskidor o skridskor själv )!

 8. Ida says:

  Växte upp i västerbotten & kan inte minnas att vi gjorde annat än att åka längdskidor & skridskor genom hela vintern. Det var ett evig tragglande i de där spåren! Till & med skidorientering hade vi & skid bollen i burken. Sist jag var hemma såg skolgården lika dan ut som när jag gick där, med skidställ på cykelparkeringen. 🙂 Så för mig känns det väldigt nordiskt!

 9. Jennifer says:

  Härliga frukostbilder :). Hoppas ni haft en bra dag och att det gick bra med skidåkningen för Johanna.

  Mia på Grötö var ju ett underbart program tycker jag! Kram Jennifer

 10. Jennie says:

  Jag älskar tulpaner! Fick alltid vita tulpaner på min födelsedag när jag var liten av min mormor och sen dess har det hängt i 🙂

  Mia på Grötö var ju jättebra! Hon är ljuvlig Mia Skäringer! Lite extra kul att det är inspelat på en av våra fina tio öar, Grötö (bor i en kommun med tio öar). Det är lätt att bli hemmablind men så fantastiskt fint man bor ändå 🙂

  Kram!

 11. Lea says:

  Hei!
  Hvor har du kjøpt det superfine rosa brettet med sky??
  Vennlig hilsen Lea

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *