Breakfast at Lexington.

Glad torsdag sweeties !

I morse blev det hektiskt kan jag lova (och nu kom jag på att jag glömde en xtra matbox till lilla J. Shit!)  och jag sov riktigt dåligt för jag hade en ovanligt rörlig prinsessa i sängen som gärna ville dela kudde med mig och som dessutom var klarvaken kl. 05.50 och ville titta på Bolibompa 😉

Men ! jag piggnade till ordentligt då jag kom till Lexingtons nya flotta showroom på morgon! Åh så f.i.n.t., ljust & f.r.ä.s.c.h.t. de har fått !  Showroomet var så slippernytt att dagens pressefrukost var det första som ägt rum där och som pricken över i så var Lexingtons grundare , VD och ägare: Kristina Lindhe, på plats. Jag har följt hennes & Lexingtons framgångar i alla år så det var verkligen en ära att få träffa henne igen (senast vi sågs var nog för 10 år sedan). Hon inspirerar mig !

Varsågoda mina vänner: häng med och ta en titt på Lexington´s kommande höst + Holiday kolleksjoner. Den här gången har Lexington fokus på cityliv :

Duktiga Kristina som grundade Lexington 1997.

De blommiga sängkläderna på bilden är en personlig favorit. Heter : Floral Sateen Bedding. Kristina berättade att fodret på överkastet är samma foder som i deras herrkavajer, på så sätt knyter man ihop Home & clothing kolleksjonerna på ett fint sätt.

Här syns Floral sateen bedding bättre.  Höstligt & fint.

En bästsäljar produkt = kuddar!  Bästa och enklaste trixet för att förnya hemmet är ju att shoppa nya kuddar…

Gillar texten på denna.

Blått / vitt på sovrummet är alltid lika fräscht !

Den här texten passar mig 😉

Kristina & Tommy Lindhe.

Snygga detaljer i köket.

Ho, ho Merry Christmas

Årets julkalender.

Ja, tack ! så här dukar jag gärna på julafton !

Dessa snyggingar jobbar på Lexingtons nya vackra showroom där man hittar både clothing & home.

Tusen T.A.C.K. för en inspirerande start på dagen Pressekontakterna, Lexington & Kristina !

Lexington har precis öppnat sin första butik i East Hampton och de har dessutom öppnat 11 butiker i Kina och några i Taiwan senaste året.  Jag frågade vad det är som driver Kristina? Hennes svar:  önskan om att bli ett internationellt brand. Det känns som att de är en god bit på väg mot det målet! och jag ser med glädje fram emot att fortsätta att följa deras framgångar ! Och visst är det coolt att Lexington som ser så amerikanskt ut är svenskt ?!

Jag myser i min butik idag (har öppet kl. 12.00 – 16.30) . Hoppas att du också har en härlig dag?!

Kärlek till dig !  🙂

KrAm!

Kategori: Allmänt | 8 Comments

8 responses to “Breakfast at Lexington.”

 1. Angelica E says:

  Ååååh jag blev ju sugen på att julpynta nu!!!! skrattar Helt galet ju!! Lexington har väldigt mycket fint och det är bara “a Canada cottage” som typ fattas!

  Ha en härlig torsdag, vackra Ms Gizmolina! Du strålar som alltid!

  Kraaaaaaaaaaam från ett svettigt Mallorca!

  • gizmolina says:

   Haha ! ja, tiden går ju så fort så snart knackar jultomten på dörren ! 😉 Önskar dig en fantastisk dag ! Njuuuut det varma sommarvädret du som har det ! K.r.a.m. ! 🙂

 2. casaofmia says:

  Superfina bilder, kram

 3. elin says:

  Hei!
  Du hadde helt rett, sååååå mye fint 🙂

 4. Supernova says:

  Åh vilka läckra kuddar. Jag blir jättesugen på att gå lös på flera stycken och fräscha upp lite här hemma.
  Trevlig blogg förresten! 🙂

  /Sus

  • gizmolina says:

   Visst är dom fina? Några av dem finns i butik nu, andra kommer till hösten. Och tack för peppande feedback ! Kram! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *