Breath in…breath out…

Visste du att jag har Buddhas  (shoppade i Thailand) i nästa alla rum hemma? de ger mig ro och skapar harmoni… Här har jag samlat ihop några innan de flyttade in i en kartong…

Mina fina bloggvänner!

Förlåt min frånvaro. Jag befinner mig mitt i ett totalt flyttkaos och jag kommer inte ut ur det förren imorgon då flyttfirman knackar på för att hämta allt och just nu förstår jag faktiskt inte helt hur vi ska hinna bli klara?  så det är tur jag har mina Buddhas som påminner mig om att… breath in… breath out… !  🙂

Söndagskramar!

Kategori: Allmänt | 15 Comments

15 responses to “Breath in…breath out…”

 1. Hej Anna Stina förstår helt och hållet att du inte talar om vart du flyttar det är din privata ensak men jag önskar dig all lycka i framtiden tycker det är fruktansvärt var folk är nyfikna var du ska bo det är din privata hemlighet
  kram på dig
  en trogen läsare

 2. Fru Svensson says:

  Bra att du inte glömmer dej själv.
  Men snart kanske du kan andas lite lugn även om bara för en stund 😉
  Kram

 3. Ulrica says:

  Lycka till med packandet…och andningen 😉
  Kram Ulrica

 4. Kristine says:

  Kjære deg!
  Lykke til og husk : ikke slit deg ut.
  En kommer som oftest i mål til slutt 😉
  MAsse lykke til med flytting og åpning av “butikk”.
  Spennende!!!

  Klem Kristine:)

 5. Carina says:

  Masse lykke til med flytting. Rent helvete mens det pågår, men om noen uker er det idyll i nytt hjem:)

  Klem
  C

 6. Marie says:

  Äsch no stress med inlägg!! Vi finns ju kvar sen oxå 😉 Lycka till med packning o kram på dig!

 7. maria says:

  Hade jag bott kvar i Oslo hade jag kommit å hjälpt dig på en gång. Jag tillhör ett konstigt släkte som gillar att packa & organisera. Ser med spänning fram till ert nya hem, inredningen hittar du på Bolina förstås! Kommer till din nya affär när vi åker till svigers nästa år. Stort lycka till du energiska kvinna!!!
  Krams m

 8. Malin says:

  Lycka till med flytten! Kramar

 9. Hanna says:

  Lycka till med stora flyttdagen! Väntar med spänning på bilder från nya stället sen 🙂 Härligt fina Bhuddas! Jag har letat efter en liten och fin här i Helsingfors men inte ännu hittat den speciella. Det stör mig otroligt att jag inte shoppade en då vi bodde i Bkok. Men vi reste vidare med bara backbacks efteråt så vi kunde inte släpa med oss en massa saker…

 10. Anna says:

  Mormor/Farmor; Då Anna-Stina är en källa för inspriation & tips så tycker jag varken det är konstigt eller fruktansvärt att vi undrar vart hon ska flytta! Om det är hus el lägenhet, landet eller stan, vilken inredning och färger det blir…typ? Inte till vilken adress hon flyttar!!
  Lycka till m flytten förstår att det är svårt att få till bloggtid. Ha en fin dag! Kraaaam

 11. Ja, det är bra att andas när man har mycket att göra. Skulle behöva göra det här med. Har en fullspäckad vecka framför mig och begriper inte riktigt hur jag ska hinna med allt. Hoppas allt går bra med flytten!

 12. Christina says:

  Ja, det gäller att andas och att ta det lugnt, då blir det mest gjort. Är säker på att du grejar detta också 🙂
  Kram och lycka till med flytten nu

 13. Emmie ♥ says:

  Stort lycka till idag! ♥

 14. Saga says:

  Mormor/farmor: Håller med Anna ovan, det är detta man naturligt nog undrar om man följer A-S blogg: ” Om det är hus el lägenhet, landet eller stan, vilken inredning och färger det blir…typ?” Verkligen INTE adressen!! =) Har man en blogg och delger sina läsare så mycket från ens liv, är det naturligt att läsare blir nyfikna. Det är snarare smickrande, att folk vill veta!!

  Kram

 15. Charlotte says:

  Farmor/Mormor- går man in på den adressen kommer man till en varningssida!!!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *