Bröllop i sikte?


I looove lila / lavendel just nu. Det är äkta ögongodis…

När jag vaknade på morgon såg jag en vackert klarBLÅ himmel utanför fönstret och piggnade till på studs! 🙂 Tänk vad vädret kan påvera oss! Min lilla skatt ligger fortfarande och sover  (kl. 09.30)  vilket är att GOTT tecken, framförallt med tanke på att hon inte har kräkts sedan söndagkväll och i natt ville hon ha välling (jippie!) + att hon säkert 25 gånger bett om vatten = BRA ! Så nu satsar jag på att hon, efter att vila hemma idag, dansar igen på dagis imorgon ! 🙂  

Jag ser att ni är ett par stycken som efterfrågat fina bröllopsklänningar! Bröllop är ju en helt fantastisk kärleksfest så självklart ska jag visa er några av mina personliga favoriter idag också ska ni få mitt bästa tips om fina bröllopsinbjudningar + ett kul tips till bröllopsgästerna.


Dessa underbara collage kommer från snippet and ink.

Nu ska jag först hoppa i duschen och kicka igång tisdag den 9:e februari ! (p.s idag ska jag piffa till mig lite så att jag kan ta några bilder och visa lite kläder 😉

CaRpE dIeM!

Uppdatering kl.09.45: Johanna har vaknat och formen är tyvärr inte alls bra 🙁  super förkyld fortfarande så jag var lite väl optimistisk…

KrAmAr! ♥

Kategori: Allmänt | 10 Comments

10 responses to “Bröllop i sikte?”

 1. chatarina says:

  Hej!! Vad kul att få se lite kläder:)..vill gärna se klänningen ifrån Kappahl och gärna även tunikan ifrån Kappahl som du visat för ett tag sedan..men som jag inte kan hitta i butik..Gillar dig och din blogg:)
  Kram ifrån ett snöigt Gävle

 2. Vilket underbart collage! Älskar just lavendel i alla dess former.
  Vad tråkigt att Johanna är superförkyld! Men skönt att hon inte kräks längre. Gissar att det blir en lugn hemmavecka för er. Hoppas att ni får en underbar dag i alla fall, lite blå himmel och solsken gör underverk. KRAM Lotta

 3. Helena says:

  Stackars liten tjej :-(. Det har varit en hemsk vinter nu med massa virus som härjar omkring. Mina små har varit snoriga länge nu. Usch, måtte vår och sol komma snart, så man får energi och en kick glädje!

  Sköt om er och krya på dig söta Johanna!

 4. Cicci says:

  vilka fina bilder 😛 tycker lila är den finaste färgen i världen

 5. Hestia says:

  Sol og blå himmel gjør alt litt gladere. Håper søte Johanna får det litt bedre utover dagen. Det er jo veldig bra at hun ikke kaster opp mer.
  Fiiin tirsdag ønskes dere

  -klem-

 6. JENNY says:

  gillade kollaget längst ner 🙂

 7. Mimmi says:

  Hoppas lilla gumman kryar på sig snabbt!

  Men att du tänker positivt är väl bra! Att Johanna mådde bra när hon sov. Tyvärr är det väl så att allt korkar igen när man är förkyld och sover länge försök att få henne att sova med huvudet högt kanske kuddar under madrassen.

  Ha en bra dag!

 8. erika says:

  Jätte fin blogg!:)

  Jag älskar också färgen lila:D Dock passar jag inte i det så bra..:)

 9. Evelina says:

  Hoppas lillan kryar på sig!! ♥♥♥

  Vi gör väldigt mycket bröllop på Creative Lounge,
  då vi gör helhetslösningar med hår, make-up, blommor & naglar så det är alltid lika kul att få massor med inspiration. 🙂

  Har bytt blogg nu också så bloggar ej längre på
  Robins Garderob.

  Största kramen från Umeå & Creative Lounge

 10. milla says:

  va kul att få läsa om lite bröllop;) jag skulle bli så glad om du nån dag kunde tips om nätshoppar där man kunde hitta fina rosa tärnklänningar;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *