Brrr…


Mössan räddar min bad hair day och den sköna toppen från Bruuns Bazaar passar perfekt att slänga på sig då vi ska till dagis på morgon.

När jag hämtade mitt hjärta på dagis igår så sa en av frökarna att hon hade gått runt och kramat sig själv och sagt "brrr.. Hanna fryser" flera gånger under dagen så vi är riktigt frusna båda två efter månaden i värmen. Men vi vänjer oss nog snart 🙂

   
Oss i gången / hallen på väg till dagis på morgon.  Johanna var tröttis och då är smokken/ nappen god… 🙂

Idag ska jag jobba med att fixa till här hemma, ta en tur till Ikea, åka och hämta min mobiltfn som varit inne på reparation i en evighet och ja, mycket mer än det får jag nog inte till innan jag ska hämta på dagis.  Och just det ja – ni kommer kanske ihåg mitt missnöje med håret ? att jag fick fel längd på mina extensions ? Nu mejlar jag för fullt med salongen och det ser ut som att jag får fixat till det senare i veckan = LYCKA !!

Hoppas att du också får gjort en massa bra saker idag och tänk – snart är det helg igen. Tjohooo ! 🙂

P.S jag lyssnar på den HÄR gamla godingen nu. I like Orup !

Kategori: Allmänt | 17 Comments

17 responses to “Brrr…”

 1. Marie says:

  Du passar verkligen fint i mössan !

  Jag undrar om dina naglar. Använder du "tippar" eller har du själv egna långa naglar som salongen bara gör fransk manikyr på ? Vad kostar en behandling i Norge?

 2. AnnaStina / Gizmolinas says:

  Hej Marie !

  Tack så mycket ! 🙂 Ang naglarna så har jag akryl som jag gör på en salong här i Oslo hos en duktig tjej som heter Marit. Det är tyvärr dyrt, kostar ca 650nok varje gång jag "fyller på". Men – de naglar jag har nu är ett efterfyll som jag gjort på en salong i Phuket (Thailand) och där kostade det bara 1.200 bath (=240nok). Och jag har sällan varit så nöjd med naglarna som nu 🙂 Får helt enkelt börja åka till Phuket 1 gång i månaden fr.o.m nu 😉 Kram ! 🙂

 3. Frida says:

  Vilken dag! 🙂 du är jättefin idag.

 4. Miss Cali says:

  Awww! Söta bilder! =)

 5. Camilla says:

  Hej AnnaStina=) DU har verkligen en fin blogg=)

  Jag har som projektarbete startat en blogg till alla tjejer som handlar om att känna sig värdefull som den person man är. Jag vill sprida positiva tankar till dessa tjejer! Du får jättegärna kika in på min blogg och kanske skriva några rader om den!Min önskan är att hjälpa tjejer i den hektiska värld vi lever i! Men utan andras hjälp är inte detta möjligt! ha en fortsatt bra dag och kom ihåg att du är värdefull!

 6. Eva says:

  Hej, skulle du kunna tipsa om några fina taklampor möjligen, det är jättesvårt att hitta något passande till vardagsrummet och sovrummet. kollade på Ikea igår men utan resultat…

  Kram Eva

 7. Lena A says:

  Vill oxå ha din snygga mössa från Diesel, men har tyvärr inte hittat den nånstans…inte ens på Dieselbutiken på biblioteksgatan..

  Ha en bra dag i vinterkylan!

 8. KarolinaN says:

  Hallå där!

  Jag är bara sååå väldans nyfiken att höra när i feb. du öppnar!? Det är ju så nära nu;) Ska bli så spännande att se vad man kan handla hos dig. Kommer du att bara köra på kläder eller blir det också interiör?

  Du retar mig fortfarande med den där mössan, den är ju så fin (har inte heller fått tag på den)!

  Kram!

 9. Anonymous says:

  söta ni är 😀 Ha en fin dag!

 10. Ems says:

  Vad söt hon är din dotter!

 11. Anna says:

  Jättesöta bilder på er raringar 🙂

  Ha en fortsatt bra dag!

 12. Malin Wallin says:

  Oj jag har inte förstått att du bor i Norge förräns nu, började läsa din blogg när ni var i Thailand, så det var ju inte så lätt att hänga med.

  Kram Malin.

 13. Katarinaz says:

  Du & Johanna är så himla söta. vackra som små pärlor. Tycker om din blogg, den gör mig glad och på gott humör. 😀

  ha en bra dag

  kramar K

 14. sofia says:

  Hej.. slank in åp din sida och vilke fin, vilken söt dotter.. Roligt och läsa här så återkommer garanterat.. Ha en toppen kväll.. Kram

 15. Jennifer says:

  Vilka fina barn du har! 🙂

 16. Isa says:

  Vilken prinsessa till dotter du har 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *