Brun utan sol?!

Allmänt


Så här skönt hade jag det i Thailand i maj… LÄNGTAR tillbaka ! 🙂

Mina kära bloggisar!

Nu behöver jag tips från er!  Jag känner mig nämligen blek och är sugen på att testa brun utan sol men har aldrig gjort det förut eftersom jag är så rädd för att man ska bli "flammig" och det är ju inte så fabulous…   Så – om du har något tips på en super bra brun utan sol kräm så blir jag jätte glad om du tipsar mig i detta inlägg. Tusen TACK !! 🙂

Dags att natta hjärtat här nu.

Kram ! ♥

Kategori: Allmänt | 49 Comments

49 responses to “Brun utan sol?!”

 1. Anette says:

  Prova Dove som finns i massa olika färger. Glöm inte att tvätta händerna efteråt. Dove har även en med glitter som är snygg när man ska ut! Kram Anette

 2. smile says:

  Dove! Diskret och lätthanterlig.

 3. smile says:

  Dove! Diskret och lätthanterlig.

 4. chatarina says:

  Prova apotekets som är jättebra..den med lättare och gradvis färgning..jag är ljus och med den blir resultatet jättefint

 5. Jag säger som föregående, Dove är utmärkt, det är som en bodylotion som sakta bygger upp en jämn och fin "bränna".

 6. Elin says:

  Loréal (och flera märken) har en BUS i sprayform som jag tycker är lättare att hantera än krämerna. Den torkar fort också! Annars gillar jag också dove´s som inte blir knallbrun på en gång!

  Snygg du var på bilden!

 7. Elin says:

  Förtydligande: Alltså inte spraya och sedan smörja in, utan mer som spray som vid "hårspray"

 8. Karin says:

  Jag tror mest på en i något dyrare märke. Har hört att Clarins har bra men har inte provat själv. Du har inte funderat på Spray tan istället? På nån salong som sprayar hela dig alltså? Kostar ju en del men jag tror att resultatet blir jämnare och bättre. Lycka till!

 9. Kristin says:

  Lancome flash bronzer er best.

 10. Maria says:

  Har haft både Lancome flash bronzer som ovanstående tipsade om + nu en från apoteket; sunkissed bodylotion. Båda är jättebra, men apotekets är ju billigare 🙂

 11. Linda says:

  http://www.apoteket.se/apoteket/jsp/polopoly.jsp?d=4526&ProductSKU=235444&prodinfotype=&showBuy=true&action=showProdInfo Billig KANON bra face gel, som man använder dagligen! vet dock inte om apoteket finns i Norge? Haha…men iaf. ska du bara smörja ansikte + hals är denna PERFEKT! ger snabbt en fin lyster & anpassar sig till huden, även om den ser läskig ut när man börjar smörja..hehe

 12. Caroline says:

  Tan Can utan tvekan. Man blir brun direkt och det torkar på bara några minuter. Sitter över en vecka! Blir bra även om man sprayar sig själv, går inte att få det fläckigt tycker jag. Finns på bland annat Accessora.se KRAM

 13. lovisa says:

  Jag har hört att soldusch är väldigt bra. Om det är en duktig person som gör det vill säga..

  min kompis gjorde det för några veckor sen och det blev ett jättebra resultat! Såg ut som hon varit utomlans i några veckor 🙂

 14. Anna Karin says:

  Hej!

  Prova Dior alternativt Elisabeth Arden. De är bäst!!

  Lycak till!!

 15. Malin says:

  kände att jag var tvungen att kommentera för jag har testat de flesta, och visst Dove och dom är bra, men det tar sin tid för att få det bra och lukten är väldigt stark även om det inte är den typiska BUS-lukten. jag tycker också att armar och händer är väldigt svårt att få snygga med krämer.

  jag håller absolut med Caroline. Tancan är tveklöst det bästa. blir jättefin färg, jämnt resultat och det är verkligen lätt som en plätt. Tar bara någon minut och håller mycket längre, i cirka en vecka. Så ska du testa någon så testa den. Det går inte att misslyckas!

  Lycka till 🙂

 16. Nettisens says:

  Har provat Clarins och använde den i flera år för att den var så bra men lukten är sådär men den ger fin färg. Men så fick jag ett tips om Chanels bus och inget slår den i färg den ger en gyllenbrun och fin färg blir alltså inte gul… Nu berättar jag bara om den för ansiktet för den för kroppen har jag inte provat men har fått rekomendationer om att även den är kanon.

  Lycka till med valet och berätta vad du köper.

  Kram från Nettisens

 17. Jag gillar Dior Bronze-serien. Finns med eller utan skimmer, inget glitter utan mer diskret lyster åt huden. Går in snabbt i huden och doftar gott!

  Lycka till i BUS-djungeln! Kram Katta

 18. sara says:

  solservetterär de bästa! Kostar 20kr styck och en räcker till ansikte, hals och armar. håller i fyra dagar. blir jämt och ser riktigt bra ut. finns överallt.

 19. Hilde says:

  Prøv "Sunkissed" fra Glo Minerals! Mye mindre skadelig for huden og resultatet blir dessuten mye bedre 🙂

 20. Anna says:

  Solservetter tycker jag med! Blir jämt o fint. Finns på H&M. Garnier är de bästa!!!

 21. Amanda says:

  Hej! Tycker om att läsa din blogg eftersom du har så god smak i ditt hem. Jag skulle gärna vilja se fler bilder på ditt hem!! Mer tips tack!!! : )

 22. Emma says:

  Xen-Tan eller St.Tropez er de aller,aller beste, både på farge og lukt. Kan bestilles på nett via http://www.lookfantastic.com

 23. Jag som som flera andra, Dove super enkel, man blir inte flammig, använder den ofta, känns bättre än solarium.

 24. Maria says:

  Är en ljusblond blekfis som lyckats bli riktigt snyggt fejkbrun med hjälp av Dove, det ser naturligt ut och eftersom det blir gradvis brunare för var gång du smörjer så är risken för ränder och fläckar minimal. Våga gärna testa den som ger mer färg (tror det finns två varianter, "fair skin" och "dark skin") och den mörkare fungerar väldigt bra på mig.

 25. marie says:

  Har provat flera olika BUS både de flesta av det dyrare och även billigare märken.

  Måste säga jag syns att Dove är den bästa… den blir inte så intesiv direkt, lämnar inga märken och man blir naturligt snygg iden.. det b¨sta av allt ar att den lämnar inga märken på t ex armbågar, knä etc som många andra kremere gør…

 26. embla says:

  Första gången jag kommenterar men blev så paff att ingen har föreslagit Kanebos helt underbar, kostar lite mer än dove 400 sek för en tub men räcker riktigt länge och ser helt natruligt ut när du har på den.

 27. Sandra says:

  Jag ville ha lite färg innan jag gifte mig. Så jag gick faktiskt till ett spa. Där fick jag srubmassage och sen smorde de in med brun utan sol. Då kom de åt där man själv inte kommer åt och att de kan se vilken färg man ska ha så man inte blir orange eller så.

  Lite dyrare än att göra det hemma själv men sååå värt det.

  Kram Sandra

 28. Umma says:

  Säger bara: Lancome. Bästa ever.

 29. Caroline says:

  Hej! Idag var jag inne på SallyAnn på majorstua och köpte sådana träbokstäver som du tipsade om, så skulle egentligen bara tacka för tipset 🙂 har nu ikväll målat de vita, och ska ge dem till min syster i julklapp. perfekt!! tipsade hon i kassan om din blogg också, så hon skulle genast in och ta sig en titt, tusen tack för hjälpen!! 🙂 Caroline

 30. Anonymous says:

  Apotekets och Dove är bra på oss ljusa, gör en kroppsskrubb innan, ta tunt och lite lättare på "skrovliga" ytor som armbåge, knä osv.

  Lycka till!

 31. Jonas says:

  Biotherm säger jag. I allfall för killar 🙂

 32. Kia says:

  Apotekets ACO Sunkissed bodylotion är jättebra tycker jag, den går lätt in i huden och ger en naturligt brun färg + att den är fuktgivande. Jag tycker inte att man ska bli för brun på vintern då ser det fejk ut det gör inte den här bus:en så den är perfekt.

 33. Ina says:

  Modelco sin spray er super 🙂 man får en jevn og naturlig farge og den er lett å påføre.

  Første gang jeg testet den ut så var det samboeren min som sprayet meg inn i full fart og resultatet ble så bra at folk jeg møtte på trodde jeg hadde vært på ferie.

  Modelco har også en slags skrubbekrem som fjerner overflødig farge om man får skjolder.

  Estetique parfymeriene fører dette merket 🙂

 34. Anna says:

  Hej!

  Jag använder en från Loreal med vackert shimmer i.

  Jag tycker deras produkter funkar fin fint.

  Det går snabbt in i huden o luktar gott.

  Min absoluta favvotips jag kan ge dig är att blanda brun utan sol krämen med tex en vanlig lotion och massera ut ordenligt, ta det lite pö om pö för att då kunna se skillnad med ingen risk för kanske ränder och du ser när du tycker du är lagom brun.

  Tänk på att tvätta händer efteråt och skrubba under naglarna som annars blir gulbruna!

  Ställen som är extra torra tex knän el armbågar kan suga upp extra o bli mörka, därför kan det va bra att man smort in dom innan man påbörjar sin lilla behandling. Självklart har du även peelat dig innan för att så mkt som möjligt förlänga det bruna.

  Jag brukar smörja mig två ggr / vecka.

  Lycka till!

  kram Anna i STHLM.

 35. Carro says:

  Body Shop har en variant i två olika nyanser med samma princip som Doves, dvs att man bli stegvis brunare. Jag tycker den är bra och luktar gott, som det mesta hos BS(tror det är cacao böna) Men jag är inte säker på att de har den i sortimentet året om…?

  Alltid svårt med sånt, så berätta gärna vilken du väljer och hur det blev!

  Själv struntar jag i framtida rynkor och lägger mig i "grillen" då och då för att inte se totalt genomskinlig ut… 🙂

 36. Michaela says:

  LANCÔME Flash Bronzer. Helt klart grym! Inga fläckar 🙂

 37. AnnaStina / Gizmolinas says:

  WOW!!!! vad många ni är som tipsat mig! TUSEN MILJONER TACK !! 🙂 Vilken koll ni har ! Själv är jag verkligen helt lost när det kommer till cremer så jag är så tacksam för er hjälp !

  Men nu är ju då frågan vilken av alla dessa ni tipsat om som jag ska våga testa? Hmm… alla dessa val 😉

  Helst av allt skulle jag faktiskt vilja testa att spraya mig brun på salong för när jag sett Carolina Gynning i stjärnor på is så har hon haft en kanon fräsch färg och hon går ju och sprayar sig . Lite långt för mig att åka till den salongen bara…

  Nu återstår bara att se om jag vågar mig på brun utan sol…? Kanske. Ni verkar ju vara många som kör med det och är nöjda.

  TACK igen för alla tips ! Ni är fabulous !

  Kramar ! 🙂

 38. Rebecka says:

  Vad är det för bok du läser där? ha det bra kra,

 39. emma says:

  jag kör på Acos bodylotion som man blir gradvis brun. Man får en schysst färg efter första gången men kör man den tre – fyra gånger är man brun. Sen återfuktar den ju samtidigt och luktar inte lika illa som de flesta BUS gör.

  Sen har jag testat en från L´oreal som ger en liten brun ton så man ser vart man har smörjt sig. Den är också otroligt bra tror den heter något med bronzing. Jag ska nog köpa den till jul och nyår. Där blir du brun på direket 🙂 Men det tar ett tag innan den sjunker in och den luktar verkligen BUS men det är ju bara att duscha så försvinner doften.

 40. Sophia says:

  Mary Kays 🙂

 41. Silje says:

  Lancome sin Flash Bronzer er utrolig bra!

  Både den til kroppen og den til fjeset!

  Det er også noen selvbrunings servietter som er gode. Husker ikke helt hva de heter, men noe på Comy…. tror jeg:)

  Lykke til!

  Ps: Husk å skrubb huden først og smør deg med fuktighetskrem før du bruker selvbruning 🙂

 42. Camilla says:

  Hej hopp och godmorgon, såg att ett flertal personer redan rekommenderat Dove, billig och mycket bra.

  Var själv skeptisk när kassörskan föreslog den då jag tyckte att den kostade alldeles för lite pengar 🙂

  Men jag är så nöjd med den. Man smörjer i flera dagar och bygger sakta upp färgen man vill ha.

  Toppen!

  Ha en fin helg och ta hand om er.

 43. Marie says:

  Jag tycker verkligen du ska prova LÓRÉAL:s NUTRIBRONZE Body Lotion 24H Progressive Tan. Den luktar inte BUS, den ger en naturlig "solbränna", som blir bättre ju fler dagar man använder den och den kostar under 100-lappen för 200 ml!

 44. Anonymous says:

  hej, hej! Måste säga att du har riktigt snygga ben, även fast jag är tjej:P haha! Mitt tips är bodylotion som gör att du blir brun, det krävs lite träning för att få det snyggt och jämt, ett tips är att peela benen innan du börjar använda bodylotionen. Dove och Nivea har billiga och bra, men de luktar en aning konstigt men applicera på kvällen. Annars får du inse att vi alla börjar vi bleka, men visst är det tråkigt. Ha det så bra och tack för en bra blogg!= )

 45. ingrid says:

  Hej! =) jag måste lämna en kommentar om Doves, har själv testat den och jag gillar den inte riktigt, det blir lätt fläckigt om man inte gör väldigt noga, och händerna blir icke så fina + att det tar väldigt lång tid för krämen att sjunka in, så man kan inte sätta på sig kläder på ett bra tag. tycker doften var väldigt osmaklig med! Men! hehe, det är ju bara min åsikt, du kanske finner den som din favorit! =) man får nog testa sig fram lite, Dove var inte min favorit iallafall. 😉

  Lycka till!

 46. Lena says:

  Lancome flash bronzer är den allra bästa för mkt färg DIREKT, utan flammighet! Dove ger gradvis fin bränna då den ju är "utspädd" med bodylotion.. Men jag tycker det tar lite för lång tid 😛

  F.Ö har du DEN ALLRA GOASTE BLOGGEN jag läst – och jag läser MÅNGA varje dag. Din omtanke och känsla och genuina "go-och glad-het" smittar av sig som tokigt – ME LOVE! Johanna är så underbart söt och du har gjort hennes rum så fantastiskt – den dagen jag får en dotter ska jag titta tillbaka på alla dina tips. Fabulous! GOD JUL!

 47. pia.b says:

  varför inte prova en soldusch 10sekunder o man har en fräsch sommarbränna o behöver inte kladda hemma, rekommenderas. Mvh pia

 48. Cina says:

  Oj va många som kommenterat! Tydligen ett ämne som engagerar oss tjejer ;). För att få till den bästa "fuskbrännan" så skulle jag rekomendera Garnier Ambre solaire (spraytan). Den är faktiskt enklare att använda än man tror och torkar väldigt snabbt. För att undvika fläckar så ska du smörja in torra partier såsom knäskålar, armbågar, fotknölar och liknande med en lotion innan du sprayar. Använd den helst inte i ansiktet för där är det lite svårare att få de jämnt. Till ansiktet har jag en klockren favorit; Lancome flash bronzer (gele), enkel,smidig och snyggt resultat. Glöm inte att köra en peeling innan på både kropp och ansikte för bästa resultat :). Lycka till och trevlig helg! Mvh:Cina

 49. emil says:

  sublime bronze spray rekomenderar jag:)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *