BUBBEL, FIKA & OUTFIT.

Glad fredag kära bloggvänner! 

Tänk- sista fredagen 2017 idag! Detta år har verkligen gått såååå fort! och idag bjuder Luleå på värsta snöstormen, alltså SOM det snöar. Helt g.a.l.e.t.!!  Och jag ska strax köra in hjärtat till stan, hon ska möta upp en kompis och shoppa lite. Och själv ska jag passa på att röja och fixa här hemma när hon är ute på vift och sen, i kväll, så ska vi ha middagsgäster: mamma, Hans och min bror kommer hit.

Så där, då är J inne på stan och  jag har plumsat i nysnö. Alltså oh my så mycket snö det har kommit! jag fick knappt upp ytterdörren… crazy! och jag ska inte gå in på hur mycket jag saknar Thailand. Nej, istället så ska jag verkligen ta tillvara dagen! också måste jag ut en sväng och köpa bubbel till nyår! alltså hur firar man nyårsafton då man är hemma? Jag har ingen aning? Hela den här julen / nyår är verkligen a new experience! Ha, ha.  Men jag tänker mig 2018 ballonger, god mat & dryck också brukar jag alltid göra en sammanställning av året som gått, en liten “årssummering”. Men mer om det i ett eget nyårsinlägg i morgon, idag bjuder jag istället på ett bildregn från vår trevliga dessert / bubbel stund här hemma igår kväll tillsammans med fina vänner! 🙂

 

Det här blev en av årets juloutfits för mig. Byxorna är de absolut snyggaste, skönaste och most FAB jag någonson ägt. På riktigt. De shoppade jag hos Den Dama i Oslo och alltså om du är på jakt efter nya byxor till nyår så bara måste du gå dit! de kommer från By Ti-Mo, är i sammet / fløyel och har släng /utsvängda ben. Love, love, love them!!!  (ska fota bättre bild av de senare). Toppen kommer från Monki (ett fynd! kostade typ 200kr…), halsbandet hittade jag i London och hårspännet är köpt i Oslo.  Ballongen, som sjunger & spelar när man slår på den hälsar alla gäster välkommen på ett kul sätt. Älskar det! 

Knipsade bilden då jag dukade inför gårdagens fika besök av våra kära grannar.  Vi bjöd på bubbel + “dessert” så dukade enkelt med pappertallrikar och den där bajskorven, den sjunger och dansar! sååå kul! vi hittade den i London. (det ligger en film av den på min instastory. check it out!).

Fina vänner! 

Älskar det här kakfatet!  Och vi dukade med små pyssel så att kidsen skulle ha något att göra då vi fikade. Pärlbrickan är ju bara den sötaste (kommer från TGR) och den där rudolf – det pysslet hittade jag hos Rusta (4st för 10 kr!).  Sen är ju pennorna så fina.

Fler fina vänner och my Mr.

Till kidsen dukade jag med kjærlighet på pinne, crackers, pyssel och digg… !  

H.a.p.p.y. friends! 

Så galen bild, ha, ha. men – här syns byxorna bättre.  Alltså de är på riktigt världens skönaste! (med resår i livet) och sammet / fløyel är ju sååå mjukt och underbart att ha på sig. Den Dama har en webshop men där kan jag tyvärr inte hitta byxorna men jag vet att Den Dama gärna skickar varor.  De är som sagt mitt hetaste nyårs-ourfit-tips! 

 

Önskar dig en magisk 29:e december! 🙂

Varma kramar, glitter & kärlek!

Miss.G.

 

Kategori: Allmänt, Julen 2017, Julpyssel. | 6 Comments

6 responses to “BUBBEL, FIKA & OUTFIT.”

 1. Lena says:

  Underbar dukning!! Som alltid 🙂
  Ha en fortsatt trevlig dag kära du.

 2. Ida says:

  Vi har alltid kalkun, poteter, rosenkål og hjemmelagd viltsaus på nyttår 🙂 Å så en god frisk dessert, daimiskake eller noe med bær. å så bubbel til kl 00:00 spklart.

  • Åh det låter helt fantastiskt gott & härligt festligt Ida! 🙂 Tusen tack för att du delar med dig av dina traditioner, det sätter jag stor pris på! Ska bli spännande att se hur vi firar vårt nyår… har inte riktigt allt under kontroll ännu… 😉

   Önskar dig en magisk lördag fylld av lyckliga stunder! Kram! 🙂

 3. Deseree says:

  Å vad fint! Snälla kan du komma med snabba tips på nyårs presenter jag kan ha med i dukningen. Vi är allt från 4-40 i ålder

  • Tusen 1000 t.a.c.k. Deseree! 🙂 Och alltså nyårspresenter…. ?!? ge mig till i morgon så ska jag nog komma på något tips…. ! ska sova på saken…

   Önskar dig en riktigt god natt och en fantastisk morgondag! Kram! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *