Budget vs lyx.


Det är härligt att shoppa då man "sparat" 5.900nok ! 😉

Jag kände mig SÅ nöjd igår när jag trippade hemmåt med mina nya Gucci look-alikes i påsen igår eftermiddag 🙂  och ännu gladare blev jag då jag fick dem i present av min JIG (tack älskling !).

 
The real thing till vänster från Gucci kostar 6.800nok på Kamikaze i Hegdehaugsveien. The wannabe till höger från Bianco kostar 900nok i Bogstadveien.

Men nu har jag ett litet problem…. När jag provat skorna  i lugn och ro här hemma så känner jag mig helt galet HÖG ! Jag är ju 175 lång så när dessa åker på blir jag väl typ 185? men det är helt säkert bara en vanesak för jag går alltför sällan i high-heels.  Får bara se upp så att jag inte ser ut som  "Bambi på hal is"  för det vore ju inte så snyggt 😉

Så – jag får se hur jag gör…  behåller eller lämnar tillbaka? What you think ?

Kategori: Allmänt | 13 Comments

13 responses to “Budget vs lyx.”

 1. Tess says:

  behåll de! långa kvinnor är snygga, och ståtliga. Sträck på dej och var stolt! 😀

 2. Tess says:

  behåll de! långa kvinnor är snygga och ståtliga. Sträck på dej och var stolt! 😀

 3. Behåll dom!!! Dom är ju galet snygga, nästa bättre än orginalet!! önskar dom fanns i min storlek, har ju bara 35 så

 4. Yvve says:

  Behåll!!! Jag skulle faktiskt hellre vilja ha kopian än originalet, tycker dom är snyggare. Men försök inte "krympa ihop" när du har dem, sträck på dig fast du är lång! Slår vad om att du ser FAB ut med skorna på, du måst fota en dagens (kvällens??) med dem någon gång!

  Kramar…

 5. Charlotte says:

  Är också lång, hela 1,79 och känner mig klumpig och gigantisk med så höga heels. MEN, efter ett glas bubbel, umgäng med underbara vänner och massa bra musik känner jag att jag och mina 179 cm är FAB! 🙂 Behåll dem!! Trippa runt i dem hemma och dansa i vardagsrummet, så känner du dig mer bekväm! Kram! Hoppas Johanna snart mår bättre!

 6. Eva says:

  Jag är också 1,75 lång och har själv svårt för höga skor men de är verkligen supersnygga, jag skulle vilja ha något liknande men med lägre klack.

 7. martina says:

  behåll!!! att vara lång är skit snyggt 🙂 är jag den enda som faktiskt tycker att kopian är snyggast?

  tror att en del kanske skulle säga något annat om dom fick dom framför sig utan pris eller märke :)eller har jag fel? 🙂 haha.

 8. Guri says:

  Synes de er skikkelig fine !!

  Eg er også lang, 178 cm. Men eg har bestemt meg for å gå i høge hæler når eg har lyst 🙂

 9. Hanna says:

  jättefina!

  vad är det för märke?

  jag vill också ha! 🙂

 10. Hanna says:

  det står ju bianco, jag är tydligen blind. hihi. dags att köpa de där glasögonen kanske? 😉

 11. Noorah says:

  Jättesnygga skor alltså!

  Om du känner att det är svårt att gå i dom så öva lite hemma 🙂

 12. Sara says:

  skorna var riktigt snygga! 🙂

  behöll du skorna?

  hoppas att du får en bra dag!

 13. AnnaStina / Gizmolinas says:

  TUSEN TACK för alla fabulous kommentarer ! 🙂

  Ni har helt rätt i att det inte gör nåt att jag blir så lång så nu ska jag gå in dem här hemma och inviga dem nästa gång jag är ute och tar ett glas vin 🙂 Och de känns dessutom för snygga för att lämnas tillbaka 😉

  TACK för er feedback !!! Kramar ! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *