Bunnys.

Allmänt


Det här skulle bli en riktigt fin & kul bild med oss och våra bunnys men den ser ju faktiskt mest knasig ut . haha 🙂 Johanna ville plötsligt sitta ner och min väska håller på att ramla ur vagnen.

På måndagar brukar jag titta på "Playboyjentene" på TV3 men dessa bunnyöron har ingenting med den serien att göra 😉
 
När vi kom till Liseberg i lördags och jag såg alla som gick runt med  bunnyöron så tyckte jag bara att det såg hel-knäppt ut. Men efter ett par timmar så shoppade jag ett par rosa och ett par gröna för då kom jag plötsligt på att de kan vara jätte kul att ha. Och så är det ju med många trender också… först tänker man "det där skulle jag aldrig sätta på mig!´" men så gör man plötsligt det ändå en dag  🙂


Johanna hade (och har!) så mycket kul med den här fågeln på pinne.  På bilden ´kommer hon precis ut ur butiken på Liseberg.

Klockan närmar sig 16 nu och det är hög tid för oss att gå ut 🙂

Kategori: Allmänt | 6 Comments

6 responses to “Bunnys.”

 1. Carola L says:

  Tänkte bara säga att jag gillar din blogg!

  Här i Piteå skiner solen och ungarna badar för fullt.

 2. Maria says:

  Hej!

  Läser din blogg nsätan varje dag – då den är så härlig!!! Jag och min kille tänkte ta en tripp från Göteborg upp till Oslo. Jag har aldrig varit där. Kan du rekomendera några butiker och eventuellt något hotell?

  Maria

 3. sara says:

  åhh, en sådan där ballong som man alltid ville ha som liten, men aldrig fick!

 4. AnnaStina says:

  Carola L-

  Tack så jätte mycket snälla du! 🙂 Kram ! 🙂

  Maria-

  Vad glad jag blir över att du gillar min blogg. TACK ! 🙂 Å så kul att ni ska ta en tripp till Oslo ! 🙂 Bästa shoppingen hittar du på Majorstuen / Bogstadveien och på Frogner, båda dessa områden ligger bakom slottet och på gångavstånd från Karl Johan. Men mina favorit butiker ligger lite mer o-centralt så de är inte lika enkla att ta sig till… (Höyer på Sköyen och Bolina ute i Stabekk (off city) . Men bra butiker är annars Kiman Woman & Tatler i Paleet, och inne på Steen & Ström (typ NK) finner du Filippa K, Bruuns Bazaar m.fl. Bra hotell är jag egentligen lite dålig på eftersom jag aldrig bor på hotel men om ni vill bo centralt så är nog SAS Radison hotellen bra. (det finns 2,det vid sidan av slottet föreslår jag). Vill ni bo lite lugnare till så rekommenderar jag "Rica hotel i Bygdöy Allé". Trevlig resa !! Kram ! 🙂

  TACK för trevliga kommentarer ! 🙂

  Kram på er allihopa! 🙂

 5. Anna says:

  Vilka härliga Lisebergsbilder! Det känns lite tokigt bara när man vet att ni kanske var i min butik och köpte öronen och det andra av mig, haha.. Hoppas ni hade en härlig dag iaf!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *