Busig Johanna.


Johanna i poolen på resorten runt kl. 17.30 idag. Det var så vackert spegelblankt i poolen och perfekt väder.

Phuket kl.23.10,fredag kväll.

Jag vet inte om det beror på internet här på resorten eller på blogg.se men – nu har jag försökt att lägga ut det här inlägget hur länge som helst utan att det har fungerat… men skam den som ger sig! 😉

När vi kom tillbaka från beachen var Johanna hur busig som helst. Hon t.o.m. badade med kläderna på och skrattade och pratade högt och sen sprang hon runt naken och dansade till musiken från restaurangen. Det är sånna "moments" som värmer mitt mamahjärta för då vet jag att hon har det riktigt bra och att hon är lycklig 🙂

Sen när det var dags för nattning så var hon hur trött som helst men ville ändå upp en sväng till (ny vana..) så hon och jag la oss i soffan och tittade på hennes favvo dvd och efter en liten stund somnade hon mysigt mot mig. Då jag lyfte in henne på sovrummet så tänkte jag att jag bara skulle lägga mig brevid henne en liten stund men ni kan ju gissa vad som hände? Just det ja, jag somnade…zzz…

Så nu har vi precis avslutat den hemlagade middagen här. Jo, du läste rätt. Jag har – kors i taket – lagat middag ikväll så undrens tid är inte förbi 😉

Kategori: Allmänt | 5 Comments

5 responses to “Busig Johanna.”

 1. Så härligt det måste vara att se sin dotter lycklig. Vad mer kan man önska som mamma 🙂

 2. Mini says:

  Inte alls avis. 😉

 3. Anonymous says:

  Hej tjejen hær kommer en hælsning från ett vårlikt oslo. Lilla prinsessan er ju bara super mysig.

  Stor kramis tiller båda

  mia

 4. Charlotte says:

  Återigen ett tips om favvo-Charlotte

  http://charlotteperrelli.blogg.se/

  KRAM!

 5. Lisa says:

  -Haha, vad jag skrattade åt den sista raden, "undrens tid är inte förbi"! Har länge läst din blogg men aldrig lämnat ngn kommentar. Varför vet jag inte, för jag tycker hemskt mkt om den! Jag tycker att du har en sån härlig inställning till livet i stort, alla dessa citat som får mig att dra på smilbanden, och hur du njuter av din tid med Johanna! Jag har tre barn (alla flickor=rosa liv!)och hinner knappt med mig själv nu för tiden. Men så kikar jag in på bloggen och får ny energi att njuta av våra döttrar, istället för att tjata, sucka och stöna över alla deras konflikter, trotsutbrott och bus. Dessutom får jag varje gång lite mer hopp om att jag själv en dag ska våga göra det där som jag vill, yrkesmässigt. Jag börjar tro på det där om att positiv energi drar till sig positiv energi och tvärtom. Och det representerar du för mig, med ditt liv och tänkande.

  Tack för att du lämnar ut Dig och dina tankar – det får mig att le lite oftafre om dagarna! Ha en fortsatt skön vistelse i värmen!

  Varma vårhälsningar

  Lisa, Stockholm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *