Busig Johanna.

Allmänt

168397-1395
Kameran fångade hjärtat "i farten" nyss.

Nu lagas det lunch här (kokar nytt ris och ska värma upp korvstroganoffen från igår) och hjärtat kryper efter ett besök som vi har här idag. Hon tycker att det är sååå kul 🙂

Själv har jag precis kommit hem igen. Jag fick nämligen tillfälle att åka ut ett jobb ärende och då gäller det att passa på! (JIG var hemma med bilen mellan 2 möten)  Så jag körde till kontoret jag ska inreda och lämnade alla saker jag shoppade på Ikea igår + passade på att ta lite mer bilder från miljön så att jag kan skissa lite.

Och på tal om interiör – idag ska jag kontakta en interiörstylist som gjort en julbok hemma i min "Carrie lägenhet" och som jag faktiskt aldrig sett. Den kom ut i bokhandeln förra julen men av någon knasig anledning så fick jag aldrig veta det så jag har som sagt inte sett den. Tokigt värre.! De fotade hemma hos mig i ett par veckor och det var fokus på mat så det var nog inte så mycket från lägenheten i helhet tror jag. Men ovsett – det var hemma osh mig och jag vill ju absolut se!!!

Ska be att få ett ex av boken så att jag kan visa er! Måste ringa henne så fort jag ätit 🙂

Kategori: Allmänt | 3 Comments

3 responses to “Busig Johanna.”

  1. Mirva says:

    Är det ett kontor du själv ska jobba i eller är det ett kontor som du bara ska styla om? Supernyfiken för det blir säkert toppenfint!

  2. AnnaStina says:

    Jag har fått i uppdrag att inreda ett kontor för ett företag med 5 anställda. Men jag ska inte jobba där själv. Det är ett rent “interiör uppdrag” och det passar mig perfekt för jag älskar sånt! 🙂 Visar självklart en bild då allt är klart om det är Ok för uppdragsgivaren. Kram! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *