BUSY BEE….!

cd5a9cc832588b2eab13222eb12817fa

Jag läser era kommentarer löpande och lovar att svara på alla så fort som jag är klar med mina examensuppgifter. Hoppas att ni har översende! och bara så att ni vet så tänker jag som sagt på er hela tiden och jag tittar in på bloggen och läser era kommentarer flera gånger om dagen.  You make me happy!

Kära vänner!

Tittut i mörkret!  och förlåt min frånvaro. Jag har suttit och jobbat non-stop med mina studier idag. Checkade in på Grand Hotel runt kl.08.30, hade första coachsamtalet kl. 09, sen skrivjobb fram till nästa samtal kl. 12 och sen mer skrivjobb fram till runt kl.15 då jag var tvungen att checka ut och svänga förbi Søstrarna Grene för att köpa pyssel till dagens playdate.  Johanna hade med sig en söt veninna hem och de har pysslat hela kvällen. Underbart!  Själv har suttit med skrivjobb och det gör jag fortfarande.  Det här är som sagt min sista studievecka så coachutbildningen har mitt fulla fokus.  Och mitt i middagsfixet så checkade jag in på mitt flyg. Oh yes,  i morgon har jag take off!  Men nu ska jag skriva på här eftersom jag är inne ett härlig flow med massor av inspiration så, jag önskar dig en riktigt god natt så ses vi igen i morgon!

Godnattkramar!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 7 Comments

7 responses to “BUSY BEE….!”

 1. Titti says:

  Lycka till i Stockholm.
  Kram Titti/Umeå

 2. Madeleine says:

  Hej! Lycka till med ditt Sthlms äventyr. Jag undrar också hur det gick med bomben som skulle droppas. Bidde det inget? Är bara lite nyfiken, hoppas du inte tar illa upp. Ha en F.A.B. Day!

 3. Mona says:

  Jag tycker inte att du skall ha dåligt samvete
  att inte hinna svara alla kom.av mina erfarenheter är du den bästa att svara.
  Lycka till!

 4. Johanna says:

  Exakt vad coachar du i? Det finns ju massor…

 5. Oh- spännande med diplomering! Lycka till!

 6. Mimmi says:

  Lycka till med studierna och diplomeringen ! Bra kämpat

 7. Anna says:

  Vill bara titta in och önska dig allt det bästa inför morgondagen! Finns med dig både i hjärta och tanke, all lycka till bästa du.❤️

  Kram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *