BUSY DOIN´ NOTHIN…!

16427317_10154188675625796_1860256363894527324_n

Glad söndag sköna söndagsbönor! 

Alltså hur kul är det inte att Mello kickat igång igen?! Älskar det!!! faktiskt så mycket att gårdagens 1:a delfinal förtjänar ett helt eget blogginlägg. Så det kommer. Efter det här.  Och idag söndag, veckans mest softa dag och xtra soft för oss girls för det här är första söndagen sedan vi flyttade upp som Johanna inte har dans kl.17-18. Tänk vilken skillnad det gör att ha heeeela dagen helt fri. Till att göra ja, ingenting faktiskt. För det är precis vad vi gör idag. Absolutely nothing! Eller jo, jag har packat ihop julgranen i J´s rum. Kände att det var dags. Ha, ha.

Också har jag kört ut och hämtat MAX take away (perfekt dagen efter Mello-fest…) och då vi åt så såg vi om alla bidrag från igår på SVT´s hemsida (eller ja, de man kan se – de som gick till final får ju tyvärr inte spelas ännu). Och nu pågår playdate här hemma och jag funderar på att möblera om i vardagsrummet, om jag orkar…  Och jo, jag måste tipsa om en riktigt kul föreställning med David Batra som jag fastnade framför tidigare idag, den gick på TV4 tror jag… checka om du hittar den på play.  Skrattfest deluxe! 🙂

16422294_10154188670365796_3104502695887056723_o

Igår satt hon på golvet…idag hittade jag henne så här. Hon satt och sorterade sina Shopkins.  

Och på tal om TV… har föresten någon av er någon bra serie att tipsa om? jag är ju som ni vet ett stort fan av både  The Bachelor och  Gifta vid första ögonkastet men jag har sett alla episoder, även av Bachelor in paradise så måste hitta något nytt… Men jag gillar inte krim, kostymdrama eller något läskigt… Så –  är det bara Skam som gäller? eller finns det någon annan? Har någon av er sett den här nya serien med SJP på HBO, Divorsed?

Nej, nu fortsätter vi att njuta den här sköna dagen och laddar batterierna för en ny inspirerande vecka! 🙂

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 20 Comments

20 responses to “BUSY DOIN´ NOTHIN…!”

 1. Pia says:

  Ja Batras föreställning var verkligen en skrattfest och vissa skämt kändes extra aktuella nu trots föreställningen var från 2012 och man tänker på vem hans fru är.

  • gizmolina says:

   Så kul att du också sett den! 🙂 och jag håller med dig 110% Pia! Den kändes som en show tagen från igår… trots att den var några år gammal! Han har koll den där Batra… Men jag måste erkänna att jag inte riktigt får ihop han och hans fru… 😉

   Önskar dig en riktigt härlig kväll! Kram!

 2. Linn says:

  Vill tipsa om “Tro, hopp och kärlek”, finns att se på SVT play.

  • gizmolina says:

   Tusen t.a.c.k. för tipset Linn! Den serien ska jag absolut ta en titt på!

   Önskar dig en riktigt fin ny vecka! Kram! 🙂

 3. Siv says:

  Vil anbefale The Affair. Amerikansk dramaserie. Går på netflix.
  Høres ut som dere har en deilig søndag

  • gizmolina says:

   Åh ja, den har jag hört talats om så den ska jag absolut ta en titt på! Tusen tack för tipset Siv! 🙂

   Happy new week! Klem!

 4. Kristin says:

  Ja, sett hele divorced og like den. Men syns de overspiller litt. Elsker The affair. Likte godt «togetherness». Veldig morsom.

  • gizmolina says:

   Tusen t.a.c.k. för tips & feedback Kristin! 🙂 Då ska jag starta med att se Divorced för den har jag varit nyfiken på länge nu! Också ska jag absolut ta en titt på The Affair för den är ni flera som tipsat mig om.

   Njut din dag och fånga de lyckliga stunderna! Klem! 🙂

 5. Anna says:

  Jag vet att du skrev att du inte gillar kostymdrama men The Crown på Netflix är helt fantastisk. Så häftigt att få följa queen Elizabeth resa – tänk att hon har varit stabil på tronen i 60+ år.

  • gizmolina says:

   Tusen tack för tipset Anna! 🙂 Jag är tyvärr inget stort fan av kostymdrama men ska absolut ta en titt på den serie du rekommenderar. Och ja – otroligt häftigt att hon varit på tronen så länge!

   Önskar dig en magisk måndag! Kram!

 6. Line says:

  Vil tipse om unge lovende på NRK. Den synes jeg er veldig artig.

 7. Camilla says:

  Jane the virgin og Hart of Dixie:)

 8. Jezza says:

  Jag har följt 2 spanska (!!) serier på netflix och jag älskar dem. Velvet som handlar om ett Modevaruhus på 50-talet och man får följa både ägare o arbetare på varuhuset, och klassiska kärlekshistorier 🙂 Är helt kär i serien *skrattar*

  Och så Grand Hotel, men som istället handlar om ägarna och arbetarna på hotellet på 20-talet 🙂 Love it!

  Stor kram <3

  • Sandra says:

   Jaaa, velvet och gran hotel är verkligen stora favoriter, bästa bästa jag sett på länge. Velvet tror jag verkligen du skulle fastna för; mode, självständiga tjejer och sköna jargonger. Tyvärr har inte netflix tagit in alla säsonger ännu men det kommer nog snart hoppas jag!

 9. Anna says:

  The good wife är mitt tips. Lagom långa avsnitt. Mååånga säsonger, hon är cool och hennes make är mr Big!
  Lycka till med letandet! Kram

 10. Jane says:

  På Netflix: The Fosters. The Crown. Outlander (innebærer tidsreise og kostymer siden handlingen foregår bak I tid…, men den er veldig bra…) Jane the Virgin… (litt “rar”, men kjøper du konseptet er den bra) Grace and Jackie… Noen forsalg I farten.
  Lykke til !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *