BY MALENE BIRGER A/W -13.

Allmänt

Ingen annan än M.B bjuder sina gäster på så här flotta kikare. Very Pretty Woman.

I fredags var jag på en helt f.a.n.t.a.s.t.i.s.k. fashion show nere i Cph.  Jag har alltid älskat By Malene Birgers visningar men den här gången toppade hon allt jag tidigare upplevt. Bara det att visningen var på The Royal Theater alltså guuuud vilken vacker miljö. Så där att man dör litegrann.  Också visningen….  ingen är så g.l.a.m.o.r.ö.s. som henne! och couture delen på slutet….  I just love it !!!

Och jag knipsade självklart en hel del pics så varsågoda:

Före visningen blev det Moëtmingel i de vackra lokalerna.

…och dessa girls delade ut kikare i vackra tygpåsar. Var vi på en teater så var vi.

Kvällens =  topp från Diane Von Furstenberg + svarta skinnbyxor .

Plötsligt kom den här vackra tjejen fram och berättade att hon läser min blogg och jag blir alltid lika glad när jag får träffa er bloggläsare. Hon jobbar föresten som butikschef i By Malene Birger butiken i Stockholm så hälsa från mig om ni tittar in där ! 

Let the show begin !

Alltså hur s.n.y.g.g.t. ? 

Och de där magnolierna i bakgrunden….

Otroligt många vackra styles i the grand finale.

Och klart det ska regna glitter över Malene Birger efter en så fantastisk visning!  Hon imponerar !!!

Nu tycker jag absolut att du ska se hela visningen HÄR för den är som sagt magisk !

E.n.j.o.y. girls !!!

Kategori: Allmänt | 10 Comments

10 responses to “BY MALENE BIRGER A/W -13.”

 1. Själv har jag lagt mina högklackade skor på hyllan och bytt jobb men en gång i tiden pysslade jag också med modeshower, främst London Fashion Week. Så det är roligt att få återuppleva detta igen via din blogg. /Anna

  • gizmolina says:

   Blir glad över att jag får ta med dig på visningar ! och det låter som att du har härliga minnen i bagaget ! Och de där klackarna är det underbart att damma av då och då vid festliga tillfällen… ! 🙂 Njut din dag ! Kram !

 2. anna.a says:

  Vad läckert!
  Verkar ha varit en underbar visning!

  • gizmolina says:

   Malenes visningar är alltid en upplevelse men den här gången toppade hon som sagt alla visningar jag tidigare sett av henne. Det var magiskt! Kram ! 🙂

 3. Magiskt! Där skulle jag gärna ha varit med 🙂

  Men du, orkidégalen som du är, är det inte just orkidéer? 😉

  Ha en finfin kväll. Kram

  • gizmolina says:

   Ja, visst ser de ut som orkidéer ? Oavsett så var det fantastiskt vackert! 🙂 Önskar dig en underbar dag ! Kram ! 🙂

 4. Mirva says:

  Och den där äldre herren är riktigt förtjust i dig! 😉 😉 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *