By Malene Birger a/w -11.

Köpenhamn, Nyhavn fredag 5 februari. By Malene Birger show a/w -11.

Jag skulle egentligen ha varit på den norska designern Maggie Wonkas visning ikväll men jag är tyvärr inte helt i toppform ännu efter min lilla olycka så jag håller mig hemma och passar istället på att bjuda på bilder från  By Malene Birger  a/w visningen som jag var på i Köpenhamn. ENJOY !

Catwalken gick genom flera rum och filmades samtidigt så att de som satt i rummet längst in kunde se catwalken från första rummet på väggen. Coolt!

a/w kollektionen hade en maskulin touch. Vi såg mycket hattar (men även blomster i håret!), bälten i livet, spets / blonde tights, skinnbyxor och röda (!) skor.

 

Vi fick följa den sista modellen på catwalken då hon gick genom alla rum… och sen hände en cool grej: alla modeller kom in IGEN och gick halv på/av-klädda.

 

Grand finale med Malene Birger i egen hög person.

Hon gick fram och neg framför prinsessan som kastade slängkyss tillbaka.

Regnet öste ner efter visningen och då jag kom hem till mitt hotell (runt kl.21.30) så kom jag på att jag varken ätit frukost, lunch eller middag… bara en massa fashion… så – jag satte mig i hotellbaren och åt lite mat.

By Malene Birger visningen är alltid modemässans höjdpunkt och jag älskar hennes glammiga påkostade shower.  Hon är super duktig!!

Mitt hjärta har sovit i princip hela dagen och jag hoppas av hela mitt hjärta att hon får vakna frisk imorgon. Nu ska jag göra ett nytt försök att se en film. Wish me luck! 😉

Kategori: Allmänt | 7 Comments

7 responses to “By Malene Birger a/w -11.”

 1. Mirva ♥ m. -04 & -05 says:

  WOW! Vilken (!) visning. Tack för att vi också fick följa med och se några fina bilder fr hennes visning. Hon är hur duktig som helst!

  KRAM!

 2. Kristina says:

  Så moro å se sånne bilder, gi oss gjerne flere:)

 3. Astrid says:

  Takk for visning,Hva dyktig du også er.En solstråle , en inspirasjon og en kjempegod mamma og menneske. Og masse God Bedring til deg da.klem astrid 🙂

 4. Mirva-
  Kul att du gillar bilderna och ja, hon är verkligen fanastiskt duktig! 🙂

  Kristina-
  Jag var även på Bruuns Bazaar visningen så det kommer bilder från den också en dag snart 🙂

  Astrid-
  Jag sitter här nyvaken och trött också läser jag din kommentar… TACK !!! för att du förgyller min morgon och TACK!! för fina ord. Jag blir enormt glad ! 🙂

  Önskar er alla en FAB fredag och en härlig weekend! KRAMAR! 🙂

 5. OM jag fick välja en endaste designer att leva i resten av mitt liv så skulle det helt klart bli b Malene Birger! Älskar allt hon gör och har shoppat hennes kläder sedan 2006, som fortfarande funkar idag! Underbar!

 6. Ida & Nike says:

  Finaste Anna-Stina! Jag undrar sååå över vad det är för märke på din soffa, den vita du har i vardagsrummet? Vi är mitt i flytt och söker efter perfekt soffa! Tacksam för din hjälp!

  Hoppas lilla Johanna vaknar frisk och redo för Fredag!

  Kramar

 7. Dinaras Hus –
  Ja visst är hon duktig! Jag sålde hennes kläder i min butik men efter det har jag inte shoppat så mycket från henne förren nu ! just nu är jag helt såld på hennes stil 🙂

  Ida & Nike-
  Finaste du! kul att höra från dig! 🙂 Soffan är shoppad på R.O.O.M. och den är en modell i Howard serien… Ska checka riktigt namn och hör av mig. Soffan är amazing!! ett av de bästa köp jag gjort. Spännande med flytt föresten . Johanna är tyvärr inte i form idag, osis…

  HAPPY fredag girls! KRAMAR! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *