By Malene Birger spring/summer 2009.

Allmänt


By Malene Birger visar alltid en huvudkollektion och en salonkollektion (en exklusivare linje som än så länge endast säljs i Cph) . Den här gången påminde salonkollektionen väldigt mycket om brudklänningar.

Vi kör soft dag här hemma idag för Johanna är tyvärr inte helt i form. Näsan rinner och hon är blank i ögonen så det blir inga stora happnings en dag som denna men det passar oss faktiskt bra för jag har en del att göra hemma så jag tänkte passa på då hon sover sin nap och om allt går enligt plan så somnar hon "any second".

Tänkte bjuda er på bilder från gårdagens visning av "By Malene Birger" i Cph (jag har varit på flera av hennes visningar eftersom jag sålde märket i min butik och de är alltid helt FANTASTISKA!)  fram till att hjärtat somnat och jag kan lägga ut tävlingen, så – Enjoy ! 🙂


Vackert !


Nog påminner det alltid om en bröllopsklänning… oavsett så är det som sagt vackert !


Hello Carrie ! 😉

   

   

Malene Birger är otroligt DUKTIG och jag kan bara tänka mig hur kul hon måste då hon får ta "helt av" i sin kreativitet när hon designar sin "salonkollektion" (titta bara på den lilla bilden högst upp till höger 😉 .

En tendens jag ser inför spring /summer -09 är att det är vitt, beige, svart och en hel del gult som gäller och jag kommer självklart att visa fler bilder från visningar för även om vi inte är PÅ mässan så kan vi vara på mässa.. ! 😉

Nu sover hjärtat ! så jag ska fixa med inbjudningskorten och sen lägger jag ut tävlingen.

Kategori: Allmänt | 5 Comments

5 responses to “By Malene Birger spring/summer 2009.”

 1. Live says:

  Takk for hyggelig tilbakemelding. Det var da fryktelig dumt at du gikk konkurs, Men det er nok ikke lett å drive egen butikk, Har inntrykk at det er bare store kjedebutikker som har mulighet til å overleve i dag. Og det er jo så kjedelig. Håper du får og orker en ny mulighet til å starte opp en ny butikk. Har som sagt lest mange av de gamle innleggene dine siden i går:-) Og butikken din så veldig fin ut.

  Må jo også kommentere at jeg liker interiøret ditt hjemme også…

  Helt min stil.

  Jeg kommer til å fortsett å lese din blogg.

  Klem

 2. Irene says:

  God dag A-S 🙂

  Ska nu rota i ditt blogg arkiv, är så nyfiken på namnet.

  Önskar dig en fin fortsatt dag, här är det mys lördag eftersom det regnar massor.

  KRAM

 3. Linda says:

  Hoppas att hon inte håller på att bli sjuk!!:S

 4. AnnaStina says:

  Live-

  Tack för ditt trevliga inlägg! 🙂 Min butik gick helt fantastiskt bra fram till den dagen då jag inte jobbade där 100% längre för jag hade byggt upp hela mitt personliga kundkoncept kring mig som person . Så – nu ser jag fram emot att starta på nytt i en annan form som gör att jag alltid kan vara tillgänglig 🙂 Drar igång om några månader och info kommer självklart att komma här på bloggen 🙂 Tack för komplimangen om inredningen också. Happy weekend! Kram 🙂

  Irene-

  Jag skrev en förklaring till dig i ett tidigare inlägg idag, mycket mer än så är det inte. Kram! 🙂

  Linda-

  Nej, hoppas inte.. Kram! 🙂

 5. Becka says:

  snygga kläder 🙂 ha en tevlig dag!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *