Bye bye akryl…!

Allmänt

168397-2143
Duktiga nageltjejen Marit filar fram mina egna naglar som gömt sig bakom akryl en stund 🙂

Idag var jag på nagelfix och idag var jag "duktig flicka" och fullföljde min plan om att ta bort akrylet inför tiden i Thailand. Men oj, vad det lockade att ha det kvar för händerna ser så mycket fräschare ut med det tycker jag. Fast efter att Marit målat franskmanikyr så är det faktiskt helt okej och en positiv sak är att jag märker att det går ännu snabbare att knappra på tangenterna då jag skriver för det är inget som tar emot så inget ont som inte har något gott med sig 😉

Min lilla darling var som vanligt en ängel hela tiden och bara satt i vagnen och tittade och vinkade och inspekterade vad Marit gjorde med mina händer.

I Thailand är det SÅ billigt att gå och fila / lacka naglarna att jag kommer att kunna göra det varje vecka 🙂

Kategori: Allmänt | 1 Comment

One response to “Bye bye akryl…!”

  1. Hej! Måste bara få lämna ett tips till dig. Vet att du längtar efter att få komma ner till Phuket och börja inreda lägenheten! Gå in via den här länken och kolla in hus/lägenheter som de har för försäljning och uthyrning i Thailand, riktigt fina inredningstilar på vissa objekt! Kolla in fotona till höger! Badrummet i just den här länkan nedan är ju såå fint!

    http://www.home2thailand.com/properties/en/properties_info.asp?pid=kg123&lid=en

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *