Bye bye extensions…

Allmänt

168397-2077
Den sista stunden tyckte Johanna inte att det var så jätte kul att sitta i vagnen längre så då hade jag henne i knä. På bilden syns också min nya fina kamera! En Canon Ixus 75 som jag är super nöjd med.

Jag tog alltså ur mina extensions idag så nu har jag hälften så mycket hår 😉 Orsaken till att jag tog ur dem var för att det egentligen var tid att byta ut dem nu men så känner jag att det bara blir dumt att sätta i nya då vi ska vara så länge i Thailand för där kommer jag att gå med uppsatt hår i princip hela tiden. 

Sen är det liksom ingen idé att rulla håret i det fuktiga klimatet som är där.. Men jag vet hur jag är.. jag kommer nog rulla det ändå 😉 För det är som den där Pringel´s reklamen… "Once you pop rullat, you can´t stop." 😉

Och så är det med extentions också så när vi kommer hem så kör jag på igen 🙂 om jag inte plötsligt får för mig att göra det tidigare för jag måste erkänna att jag redan saknar dem…!  😉

Kategori: Allmänt | 1 Comment

One response to “Bye bye extensions…”

  1. Satu says:

    hihi vad sött du nämnde dina papiljotter,eller hårrullar.
    Jag skrev om dig i morse i min blogg, i mitt första inlägg. Kika gärna på det.
    För nu förtiden när jag hör ordet hårrulle eller papiljott tänker jag på dig(el min mamma). =P

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *